• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekreativo pokreće besplatnu školu fudbala

Banjalučki FK Rekreativo organizuje besplatnu školu fudbala za dječake mlađeg školskog uzrasta u saradnji sa Komercijalnom bankom ad Banjaluka.

 Rekreativo pokreće besplatnu školu fudbala Izvor: MONDO

Predsjednik Rekreativa Aleksandar Grbić i direktor Komercijalne banke ad Banjaluka Srđan Šuput potpisali su ugovor o sponzorstvu i time ozvaničili početak projekta od velikog značaja, prvenstveno za djecu u banjalučkom naselju Česma, ali i za cjelokupnu lokalnu zajednicu, prenio je zvanični sajt kluba.

Treninzi će se odvijati tri do četiri puta sedmično na stadionu „Dr Nele Karajlić“ u Česmi i po potrebi, zbog vremenskih prilika, u sportskom balonu u Česmi, a treninge vodi Zoran Arbutina, licencirani viši fudbalski trener i prof. fizičkog vaspitanja i sporta.

Zahvaljujući podršci Komercijalne banke škola fudbala je potpuno besplatna za sve polaznike, a za sve dodatne informacije i prijave roditelji mogu da kontaktiraju klub na br. telefona 065 422 652.

Predstavnici Rekreativa i Komercijalne banke izrazili su zadovoljstvo učešćem u ovom projektu.

"Komercijalna banka je bez imalo razmišljanja prihvatila da bude ovogodišnji sponzor FK Rekrativo, prije svega mlađih kategorija ovog kluba. Interes je da kroz sport i druženje mladih, razvija zdrav duh u gradu Banjaluci, da se djeca usmjere na pravi put, i da sport u Banjaluci bude na višem nivou. Komercijalna banka na ovaj način želi da doprinese ovoj ideji, želi da se približi građanima i svim simpatizerima FK Rekreativo, koji kroz svoj volonterski rad, doprinose razvoju omladine u Banjaluci. Komercijalna banka ad Banjaluka kroz svoj sloga “MENI NAJBLIŽA” želi da bude blizu svojih sadašnjih i budućih komitenata, i da im se oduži na pravi način, što su dio porodice Komercijalne banke", rekao je Srđan Šuput, direktor Komercijalne banke ad Banjaluka.

U fudbalskom klubu Rekreativo istakli su da su presrećni što su ponovo pokrenuli mlađe kategorije u klubu i tako doprinijeli razvoju fudbala u Banjaluci.

"Drago nam je što poslije dvije godine pauze djeca u Česmi ponovo imaju gdje da treniraju fudbal. Zahvaljujemo se Komercijalnoj banci što nam je pomogla da ostvarimo naš cilj, a to je da svoj djeci koja vole i žele da treniraju fudbal omogućimo da ga treniraju potpuno besplatno. FK Rekreativo tako je postao prvi klub u Banjaluci koji ne naplaćuje članarinu za mlađe kategorije. Pozivamo sve roditelje iz Česme, ali i iz drugih naselja da upišu svoju djecu u našu školu fudbala u kojoj će se raditi maksimalno ozbiljno i prema unaprijed pripremljenom planu i programu", rekao je Goran Arbutina, predsjednik Skupštine FK Rekreativo.

Škola fudbala FK Rekreativo počeće sa treninzima za nekoliko dana, poslije prikupljanja svih prijava i formiranja grupa za trening, a biće održan i sastanak za roditeljima na kojem će se oni moći upoznati sa trenerom škole, planiranim aktivnostima i svemu ostalom.

(MONDO, foto: Rekreativo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC