• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hejnkes: Teško je protiv nas

"Napravili smo veliki uspjeh, pobijedili smo engleski tim na njihovom terenu, ali ćemo revanš dočekati maksimalno ozbiljno", rekao je trener Bajerna.

 Hejnkes: Teško je protiv nas Izvor: MONDO

Bajern je na gostovanju u Londonu napravio veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona. Njemački klub savladao je Arsenal sa 3:1, i mirno dočekuje revanš meč na "Alijanc areni" 13. marta.

Trener Bavaraca Jup Hejnkes smatra da je njegov tim odradio odličan posao.

"Napravili smo veliki uspjeh, dobili smo engleski tim na njihovom terenu. Mi smo odlično otvorili meč i bili smo dominantni svih 90 minuta. Igramo veoma dobro ove sezone i veoma je teško igrati protiv nas. Moj tim uvijek stvori priliku za dva ili tri gola na meču, kao i ovog puta, i zbog toga mislim da imamo dobre šanse za plasman u naredno kolo Lige šampiona", izjavio je strateg Bavaraca, koji ne haje mnogo za to što će na ljeto prepustiti klubu Bajerna Pepu Gvardioli i vjerovatno preuzeti Šalke.

Iskusni stručnjak, uprkos prednosti ostvarenoj u Londonu, najavljuje da se njegov tim neće opustiti u revanš meču.

"Arsenal je u drugom poluvremenu meča pokazao da ipak zaslužuje mjesto u Ligi šampiona, tako da ćemo 13. marta pred našom publikom biti veoma koncentrisani i maksimalno ozbiljno pripremićemo se za taj susret", dodao je Hejnkes.

Arjen Roben smatra da se njegov tim odlično pripremio za prvi meč osmine finala Lige šampiona.

"Očekivali smo da će Arsenal, kao i uvijek na svom stadionu, krenuti silovito i uz pomoć navijača nametnuti svoju igru. Odmah smo preuzeli inicijativu kako bismo to spriječili, i sa dva brza gola u potpunosti smo ih slomili. Bili smo odlični, praktično smo otvorili vrata četvrtfinala, ali će morati da budem dobri i preostalih 90 minuta, kako bismo zaista i obezbijedili plasman u narednu rundu takmičenja", rekao je Holanđanin.

Arsen Venger priznao je da "tobdžije" nisu bile na pravom nivou.

"Istina je da se nismo dobro psihički pripremili za meč sa Bajernom. Brzo su gosti stigli do prednosti i to je presudilo. Uprkos svemu, moji igrači su se trudili da nadoknade zaostatak, bili su veoma uporni i dali su svoj maksimum, ali nisu uspjeli. Izuzetno mi je teško što smo razočarali naše navijače i nismo ostavrili pobjedu koju su silno željeli, a sve vrijeme bili su uz nas", rekao je Venger.

Menadžer Arsenala ističe da ekipa još nije digla ruke od nastavka takmičenja u evropskoj eliti, ali da su svi svjesni da će biti veoma teško nadohnaditi veliki minus iz Londona u Minhenu.

"Istinu ne možemo da sakrijemo, biće veoma teško pobijediti Bajern kod kuće, ali ćemo se potruditi da učinimo nemoguće mogućim. U Njemačku ćemo otputovati sa ciljem da odigramo rasterećeno, kao kod kuće i ostvarimo rezultat povoljan po nas. Zbog trećeg gola koji su nam dali, posao će biti dodatno otežan, ali mi ćemo se truditi", istakao je Venger.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC