• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubojević za MONDO: Nije bilo treninga

Sportski direktor Borca Darko Ljubojević potvrdio je za MONDO da u srijedu nije održan trening fudbalera zbog štrajka.

 Ljubojević za MONDO: Nije bilo treninga Izvor: MONDO

Crveno-plavi su u štrajku od danas, kako je MONDO najavio dan ranije.

"Danas nije bilo treninga", kratko je rekao sportski direktor Borca Darko Ljubojević za MONDO.

Razlog su tri i po zaostale neisplaćene plate…I tu nije ništa sporno ni za upravu u ostavci, ni za predsjednika Upravnog odbora Borca Ljubomira Ćubića, koji je pripreme u Makarskoj finansirao iz svog džepa…Rekao je da je sad "vrijeme da Grad Banjaluka uskoči i riješi problem funkcionisanja ekipe sa Gradskog stadiona".

Za četvrtak u 10 časova najavljen je sastanak sa čelnicima Grada i od tog sastanka umnogome zavisi budućnost banjalučkog kluba.

Ranije je u banjalučkim medijima objavljeno da je gradonačelnik Slobodan Gavranović izjavio da je Banjaluka spremna da cjelokupan godišnji iznos koji Grad po zakonu treba da uplati crveno-plavima spreman da uplati odmah, što bi trenutno rješilo problem.



Mađutim, medijske natpise sportski direktor Borca nije želio da komentariše već kao i svi ljubitelji crveno-plave boje željno iščekuje sutrašnji sastanak u gradskoj upravi.

"Vidjećemo u četvrtak šta nam je činiti. Nadam se kao i svi navijači Borca da će problem biti riješen na dobrobit svih strana. Posebno jer smo na pripremama pokazali da imamo tim koji može po četvrti put uzastopno da izbori plasman u Evropu", rekao je Ljubojević.

Dolaskom Nemanje Bilbije, Admira Raščića, Darka Maletića i Vladana Grujića, ekipa Slobodana Starčevića ozbiljan je kandidat za najviši plasman, ali šta to vrijedi kad su finansijski problemi u ovom trenutku iznad sportskih i fudbalskih.

Za danas je otkazana provjera protiv Viteza, ali nije upitno odigravanje subotnje "generalke" sa Čelikom na zeničkom "Bilinom polju" jer je riječ o humanitarnoj utakmici...

(N. Š. /MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC