• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti se dogovorio sa Real Madridom?

Čelnici španskog kluba postigli usmeni dogovor sa Italijanom da od sljedeće sezone sjedne na klupu "galaktikosa", prenosi "Le Parizijen".

 Anćeloti se dogovorio sa Real Madridom? Izvor: MONDO

Već duže vrijeme spominje se da bi Žoze Murinjo na ljeto mogao da napusti kormilo madridskog kluba, jer je "zaratio" sa svima - igračima, navijačima, pa čak i čelnicima Reala, a i on sam nagovijestio je nedavno da ga "urođena moreplovačka strast uvijek tjera ka novim otkrivanjima - različitim zemljama, klubovima, ligama i kulturi uopšte", što su mnogi protumačili kao najavu rastanka sa "galaktikosima".

Francuski list "Le Parizijen", pozivajući se na izvor blizak treneru Pari sen Žermena, prenio je da su čelnici Reala postigli usmeni dogovor sa Karlom Anćelotijem da od ljeta preuzme njihov klub.

Naime, priča je utemeljena time da vodeći ljudi pariskog kluba nisu zadovoljni radom italijanskog stručnjaka, još od decembra kada je PSŽ zaređao tri poraza u domaćem šampionatu.

Navodno je već tada bogati katarski vlasnik postavio ultimatum Anćelotiju da mora da osvoji trofej ove sezone. Dobro upućeni tvrde da su kasnije, zahvaljujući boljim partijama ekipe, odnosi trenera i čelnika otoplili, ali da je jaz ostao.

On je dijelom produbljen i zbog priča da bi Anćelotija mogao da zamijeni baš Murinjo.

A u ugovoru koji je italijanski trener potpisao sa Parižanima do juna 2014, jasno stoji da mu mjesto na klupi obezbjeđuje plasman među tri najbolje ekipe u Ligi 1.

Budući da je PSŽ trenutno vodeći na tabeli francuskog šampionata, Anćeloti nema razloga za brigu, ali je italijanskim medijima nedavno rekao da "ako čelnici ne budu zadovoljni, on će svakako potražiti novo radno mjesto".

Prema pisanju španskih medija, važni dueli Reala u naredne dvije nedelje mogli bi da daju jasniju sliku o tome koliko je realno da se Anćeloti preseli u glavni grad Španije.

"Kraljevski klub", naime, u narednih 15 dana, odigraće dva meča protiv Barse - u Kupu Kralja i Primeri, a onda i protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC