• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska - Srbija: RASPRODATO!

Navijači cijelu noć po velikoj hladnoći čekali početak prodaje karata za maksimirski derbi u martu. Padali serveri, sajtovi...

 Hrvatska - Srbija: RASPRODATO!  Izvor: MONDO

Fudbalski savez Hrvatske, samo nekoliko sati pošto je počela prodaja ulaznica za kvalifikacioni meč za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Srbije, saopštio je da su karte raspordate!

U prodaju je pušteno oko 24 hiljade ulaznica.

"Nikša Martinac, koji je ispred HNS-a zadužen za prodaju ulaznica, objavio je kako su sve karte rasprodate. Svima koji su uspjeli da kupe kartu želimo da dođu na Maksimir i navijaju za hrvatske reprezentativce, a onima koji nisu bili te sreće, da dođu u fan zone na trgovima velikih hrvatskih gradova, gdje će se organizovati gledanje utakmice na velikom platnu", stoji u saopštenju HNS-a.

U ranim jutarnjim satima vladalo je ogromno interesovanje navijača za duel "bivše braće". To je bilo i očekivano. Izvršni predsjednik hrvatskog Saveza Damir Vrbanović ranije je izjavio da bi stadion bio pun i da prima 100.000 gledalaca... i bio je u pravu.

Prodaja ulaznica za kvalifikacioni duel najvećih EX-YU rivala počela je u četvrtak u 09.00 časova.

Navijači odlučni da obezbijede dragocjeno parče papira čekali su ispred prodajnih mjesta čitave noći i borili se sa "debelim" zagrebačkim minusom.

Međutim, tačno u 09.00 časova čuli su razočaravajuću vijest: server za prodaju karata je pao, pa su ulaznice mogli da kupe tek poslije sat vremena.

Istovremeno je bila počela prodaja ulaznica na internetu.

Jedan navijač mogao je da kupi najviše četiri ulaznice, uz lična dokumenta svake osobe kojoj je karta namijenjena. Na Maksimir može da stane 35.000 navijača, a u slobodnu prodaju je pušteno 24.000.

Ulaznice su mogli da kupe samo hrvatski državljani.

(MONDO, foto: hns-cff.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC