• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen Slovenac zbog namještanja utakmica

Italijanska policija uhapsila je državljanina Slovenije Admira Suljića koji je osumnjičen za namještanje fudbalskih mečeva.

 Uhapšen Slovenac zbog namještanja utakmica  Izvor: MONDO

Suljić je na potjernici pravosudnih organa grada Kremone od 2011. godine, pod optužbom da je učestvovao u masovnom namještanju rezultata utakmica u slučaju u kojem je već uhapšeno 50 osoba, a više od 150 je pod istragom.

Policija je saopštila da je Suljić koji je u bjekstvu od decembra 2011, ključna "karika" u operaciji "Posljednja opklada".

Kako je navedeno, Suljić koji je uhapšen pošto je doputovao iz Singapura, bio je u vezi sa nedavno osumnjičenima za organizovano namještanje mečeva.

Generalni sekretar Interpola Ronald Nobl rekao je da je singapurska policija obavijestila italijanske kolege da je osumnjičeni za namještanje utakmica u avionu koji treba da sleti u Milanu.

Nobl je na konferenciji za novinare u Singapuru rekao da je Suljić na potjernici italijanske policije jer se sumnja da sarađuje sa singapurskim biznismenom Tan Set Engom, poznatijim kao Dan Tan.

Italijanska policija je saopštila da je Suljić želio da se preda vlastima i da je suočen sa optužbama za kriminalno udruživanje i prevaru u sportu.

Istragom Evropske policijske agencije identifikovano je oko 680 sumnjivih mečeva širom svijeta, uključujući i utakmice Lige šampiona i kvalifikacione mečeve za prvenstvo svijeta i šampionat Evrope.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC