• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pajović: Lako je sa Ivanom

Novi igrač Partizana kaže da nije imao problem da se uklopi u ekipu i da je lako igrati sa Ivanovim u paru.

  Pajović: Lako je sa Ivanom Izvor: MONDO

Tomislav Pajović je posljednje pojačanje Partizana koje je stručni štab angažovao ove zime. Prošao je crno-bijelu školu, ali je 2008. godine napustio Humsku.

Još dok je bio član Partizana, Pajović je igrao na pozajmicama u Teleoptiku, Dinamu iz Vranja i Bežaniji. Poslije Humske, karijeru je gradio u Čukaričkom i Radu, iz kojeg je prošle godine otišao u Šerif iz Tiraspolja.

Brzo se vratio u Srbiju.

"Parni valjak" odlučio je da u ovom prelaznom roku ponovo potpiše iskusnog štopera i na taj način pojača konkurenciju u zadnjoj liniji tima.

Generalna proba protiv Kopra pokazala je da trener Vladimir Vermezović ozbiljno računa na 27-godišnjeg defanzivca, što bi trebalo da dobije potvrdu u utorak, kada se očekuje da Pajović od prvog minuta zauzme mjesto desnog štopera na proljećnoj premijeri protiv BSK-a iz Borče.

Period privikavanja na klub i saigrače prošao je bez problema.

"Bio sam u školi Partizana, dosta igrača poznajem od ranije. Momci su me sjajno prihvatili i lijepo sam se uklopio. Nema razloga da bude drugačije. Konkurencija je jaka, što ne može da škodi. Nikada se nisam plašio izazova...", poručio je momak rođen u Užicu.

Miloš Ostojić je zbog povrede propustio posljednjih desetak dana, ali se vratio u pun trenažni proces, baš kao i Žarko Tomašević (povrijedio se na utakmici u Antaliji). I Stanković može da konkuriše za štopera. U ovom trenutku izvjesno je da će Pajović i Ivan Ivanov, kao najiskusniji, "nositi" odbranu crno-bijelih na početku fudbalskog proljeća.

Njih dvojica nisu imali mnogo prilika da se uigravaju na utakmicama.

"Ivanov je iskusan igrač, reprezentativac Bugarske. Lako je igrati s njim u tandemu. Korekcija protiv Kopra je bila dobra, vjerujem da ćemo tako nastaviti i na utakmicama koje dolaze".

Ipak, potrebno je određeno vrijeme da se odbrana uigra.

"Moramo što prije da se uigramo kako ne bismo imali problema u prvenstvu. Mislim da smo već počeli da kapiramo jedan drugog na terenu. Ne bi trebalo da imamo mnogo problema. Biće to ok", optimista je Pajović.

Partizan je favorit za titulu. Crno-bijeli imaju šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali u Humskoj nastavak takmičenja dočekuju kao da nema bodovne razlike.

"Imamo šest bodova prednosti što ne smije da nas zavara. U svaku utakmicu moramo da uđemo koncentrisano, kao da nam od nje zavisi sezona, jer samo tako na kraju možemo da stignemo do cilja, a to je titula", podvukao je Tomislav Pajović.

Vermezović je duel sa Koprom počeo sa dvojicom novih igrača u odbirani. Ivanov i Pajović su bili na štoperskim mjestima, Aleksandar Miljković na poziciji desnog beka, a Vojislav Stanković na lijevom, što takođe predstavlja novost u odnosu na prvi dio sezone.

(V.S. - MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC