• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niski udarac za Galatu: Šalke se žalio UEFA!

Kinezi zadovoljno trljaju ruke, a možda će i Nijemci. Galatasaraj i Drogba u problemu...

 Niski udarac za Galatu: Šalke se žalio UEFA! Izvor: MONDO

Čelnici Šalkea žalili su se Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), jer smatraju da Didije Drogba nije imao pravo nastupa za Galatasaraj u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Rezultat meča u Istanbulu, iako je završen bez pobjednika, pred revanš na Ventils areni više odgovara predstavniku Bundeslige (1:1). Poslije odluke evropske "kuće fudbala" mogao bi da bude još povoljniji. Nedostižan!

"Rudari" smatraju da reprezentativac Obale Slonovače nije smio da igra za Galatu, jer ima važeći ugovor sa Šangaj Šenhuom. Šalke je zatražio da se utakmica na Turk telekom areni registruje službenim rezultatom 3:0 u njihovu korist. Sportski direktor kluba iz Gelzenkirhena Horst Heldt potvrdio je da je uložen protest.

Kineski klub se nedavno istim povodom žalio Svjetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA), koja je pronašla kompromisno rješenje. Drogba je dobio potrebnu licencu da može da igra za crveno-žute, s tim što će Galatasaraj i igrač snositi posljedice ako konačna odluka bude u korist Kineza.

Drogba je ove zime potpisao ugovor sa Galatom na godinu i po dana, uprkos važećem ugovoru sa Šangajem. Kinezi nisu dobili nikakvu odštetu zbog toga.

Fudbaler koji je prošle sezone bio najzaslužniji što je Čelsi postao prvak Evrope, pravdao se da nije dobio tri posljednje plate u Kini i da je zbog toga ugovor nije bio validan. Kinezi tvrde suprotno...

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC