• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal veruje u Vengera. I dalje!

Vjerovali ili ne, ali čelnici Arsenala nemaju namjeru da otpuštaju Arsena Vengera, čak su blizu ideje da mu ponude produžetak ugovora!

 Arsenal veruje u Vengera. I dalje!  Izvor: MONDO

Posljednji trofej koji je Arsenal podigao bio je onaj u FA kupu 2005. godine. Od tada potpuna suša i prazne vitrine popularnog londonskog kluba.

Uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna, Venger je rekao da njegov tim može do kraja, do titule prvaka Evrope. To je još jedino takmičenje u kojem je Arsenal mogao do trofeja.

Ali, otrežnjenje je bilo bolno i istinito. Bajern je usred Londona održao fudbalski čas ekipi Arsena Vengera i pobijedio 3:1 za miran revanš.

Uprkos tome, uprkos tome što osmu sezonu Arsenal neće osvojiti ništa, čelnici londonskog kluba ni ne pomišljaju na promjenu na mjestu trenera. Vengerov posao je siguran, kažu u tom klubu, čak razmišljaju da mu ponude produžetak ugovora, koji ističe 2014. godine.

Njegov posao je siguran čak i ako se Arsenal ne kvalifikuje za učešće u Ligi šampiona u narednoj sezoni, kažu izvori u klubu. Arsenal je trenutno peti u Premijer ligi, četiri boda iza mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Venger uživa nepodijeljenu podršku glavnog akcionara Stena Krenkea i Izvršnog odbora, iako će trofeji ostati mislene imenice i ove sezone. Titula prvaka Engleske, naravno, odavno je san, a Arsenal je ove sezone ispao iz Liga kupa (od četvrtoligaša Bredforda), a potom i od Blekburna u FA kupu.

Najavljeno je ranije da će Venger u ljetnjem prelaznom roku imati na raspolaganju 70 miliona funti za troškarenje, a glavna meta biće Barselonin David Vilja.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC