• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lotito: Navijači Lacija ne bodu noževima

Uoči revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope između Lacija i Borusije Menhengladbaha pročulo se da su trojica njemačkih navijača izbodena.

 Lotito: Navijači Lacija ne bodu noževima  Izvor: MONDO

Navodno, postojala su tri napada hladnim oružjem na gostujuće navijače u tri različita dijela grada, a sve pred utakmicu koju je poslije dramatičnih 3:3 u Menhengladbahu, Lacio glatko dobio 2:0.

Nijedan od ubodenih navijača Borusije nije životno ugrožen, međutim cijela ova priča prijeti da nanese veliku štetu Laciju, Rimu i Italiji.

"Volio bih da ovu priču stavimo u pravi kontekst. Razgovarao sam sa policijom i rečeno mi je da dva od tri napada zapravo nisu ni ubodi, već da se jedva radi o ogrebotinama. Tražim od medija da ne poistovećuju napadače sa navijačima Lacija. Rim je metropola, gusto naseljena, a među stanovnicima, nažalost, ima i loših ljudI", rekao je predsjednik Lacija Klaudio Lotito.

"Ne postoje ni nagovještaji da incidenti koji su se dogodili imaju veze sa organizovanim navijačima Lacija. Niko ne opravdava takvo ponašanje, ali ne razumijem kako neko može da kaže da su to uradili navijači Lacija. Oni ne bodu!", tvrdi prvi čovjek kluba.

Ovo nije prvi put u istoriji, pa ni ove sezone, da se u Rimu događa nasilje prije utakmica Lacija, a prema gostujućim navijačima. Grupa navijača Totenhema napadnuta je u Rimu na dan utakmice sa Lacijom, a istraga je pokazala da su Engleze zajedno napali huligani iz redova i Lacija i Rome, kao i pripadnici jednog desničarskog pokreta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC