• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi: Ronaldo nije imao sreće...

...što je rođen u ovo vrijeme, jer je Mesi najbolji fudbaler svih vremena", ukljčio se u debatu i napadač Mančester Junajteda Vejn Runi.

 Runi: Ronaldo nije imao sreće... Izvor: MONDO

Poslije Gareta Bejla, koji misli da je Kristijano Ronaldo kompletniji igrač od Lionela Mesija, u debatu se uključio i Vejn Runi.

Napadač Mančester Junajteda rekao je da izuzetno cijeni svog bivšeg saigrača Ronalda, ali je istakao da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena.

"Njih dvojica su različiti tipovi igrača. Ipak, Mesi je zaista nevjerovatan. Mislim da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena. Doduše, Ronaldo malo nije imao ni sreće, jer da se rodio u bilo koje drugo vrijeme, osvojio bi sve ove nagrade i trofeje koje sada ima Mesi", kazao je Runi engleskim medijima.

Ronaldo je od dolaska iz Junajteda u Real za španski klub odigrao 181 utakmicu i postigao 183 gola, dok je Mesi za Barselonu zabeležio 366 nastupa i 301 pogodak.

Runi i Ronaldo su u dresu Junajteda prije pet godina osvojili Ligu šampiona, a Portugalac je za ovaj engleski klub u periodu od 2003. do 2009. odigrao 292 meča i dao 118 golova. Inače, zbog povrede, Runija neće biti u narednom kolu Premijer lige kada se Junajted sastaje sa Kvins Park Rendžersom.

Runi je u ponedeljak propustio utakmicu u FA Kupu protiv Redinga zbog problema sa sinusima. On će u petak početi da trenira, ali Ferguson ne očekuje da će se napadač potpuno oporaviti za duel na "Loftus Roudu".

"Juče je došao u trening centar i posjetio ljekare. Uzima lijekove i danas će početi da trenira, ali mislim da neće biti spreman za sutrašnju utakmicu", rekao je menadžer "đavola" Aleks Ferguson britanskim medijima.

Utakmicu će zbog povrede članka propustiti Fil Džons, a Pol Skols neće igrati zbog povrede koljena. Mančester Junajted je prvi na tabeli Premijer lige sa 65 bodova i ima 12 više od gradskog rivala Sitija. Kvins Park Rendžers je posljednji sa 17 osvojenih bodova iz 26 prvenstvenih utakmica.

(agencije/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC