• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Maksa i Mrva opet prvotimci

Štoperi crveno-bijelih poslije izbacivanja iz takmičarskog pogona od petka popodne ponovo će biti na oku trenera Aleksandra Jankovića.

 ZVEZDA: Maksa i Mrva opet prvotimci Izvor: MONDO

Milan Jovanović je prije mjesec dana izbačen sa priprema u Antaliji zbog pijanstva, dok je nešto ranije Nikola Maksimović sklonjen u stranu kada se ispostavilo da ima potpisan ugovor sa kiparskim Apoelom.

Tokom zime djelovalo je da štoperski tandem koji je veći dio jeseni bio standardan u postavi, više neće nositi crveno-bijeli dres. U međuvremenu, Maksimović je navodno bio blizu prelaska u Fulam, a Jovanović na korak od pozajmice podgoričkoj Budućnosti.

Situacija se, međutim, promijenila.

Dvojica odbrambenih igrača od petka popodne ponovo će trenirati sa prvim timom. U 17 časova i Jovanović i Maksimović biće opet pod komandom Aleksandra Jankovića.

Početkom februara, uoči povratka u Tursku na završnu fazu priprema, Janković je rekao da će njih dvojica ostati u Beogradu da rade odvojeno od ekipe, ali po istom programu.

Janković tada nije odbacio mogućnost da se reprezentativac Srbije i Crne Gore vrate među prvotimce, ali samo ako se opet dokažu.

Sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović potvrdio je da su se Maksa i Mrva izborili za novu šansu, ali je naglasio da je na njima da je iskoriste.

Zanimljiv je, međutim, bio Stojadinovićev odgovor na pitanje novinara o stavu ostalih igrača po povratku dvojice saigrača u takmičarski pogon.

"Jovanović je odlično radio tokom priprema. Bio je jedan od najboljih i imao je podršku igrača, kao i kluba. Već je rečeno da smo spremni da mu pomognemo, ako to bude bilo potrebno. Za Maksimovića, koliko sam čuo, nije baš rado viđen u svlačionici. Na njemu i ostalima je da opet nađu zajednički jezik", kazao je Stojadinović.

Proljećni dio Superlige za Crvenu zvezdu počinje u srijedu, utakmicom protiv Javora na "Marakani". Teško je vjerovati da će Jovanović ili Maksimović biti u timu već za taj duel, ali nije isključeno da će uskoro ponovo nositi crveno-bijeli dres.

(J. T. – MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC