• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i "Adidas" još tri godine zajedno

Klub iz Humske i njemačka kompanija produžili saradnju do 2016. godine.

 Partizan i "Adidas" još tri godine zajedno  Izvor: MONDO

Partizan i "Adidas" sarađivaće još tri godine!

Konačno se i čelnici srpskog prvak pridržavaju stare krilatice - tim koji dobija ne bi trebalo mijenjati. To ranijih godina nije bilo slučaju sa igračima i trenerima, koji su Partizanu obijezbedili petogodišnju vladavinu u Superligi, ali sada jeste sa kompanijom koja oblači srpskog šampiona.

Saradnja započeta ljeta 2010. nastaviće se do 2016. godine.

Partizan će do kraja sezone nositi garnituru dresova u kojoj je nastupao i jesenas, ali se već za sljedeću sezonu sprema nova kolekcija, koja će prema riječima predstavnice "Adidasa" Jelene Koronsovac, biti vrlo interesantna i najvjerovatnije dopunjena novom, trećom bojom.

"Ponosni smo na obnavljanje saradnje, što nije čest slučaj u ovim finansijski teškim vremenima. Vrijednost ovog ugovora je veća od prethodnog, ali će to, naravno, ostati u domenu poslovne tajne. Važno je da obe strane stoje čvrsto i na stabilnim osnovama", rekla je predstavnica "Adidasa".

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović istakla je da je saradnja u prethodnom periodu bila izuzetno uspješna i dodala da vjeruje da će u budućnosti biti još bolja.



Vermezović u dresu "Adidasa" na "vječitom derbiju" 1987. godine

Trener prvog tima Vladimir Vermezović još iz igračkih dana po dobrom pamti kopačke njemačkog proizvođača sportske opreme.

"Kao igrač sam 1986. i 1987. u dresu 'Adidasa' sa Partizanom osvojio tuitule prvaka tadašnje Jugoslavije. To je moja omiljena oprema i vjerujem da ona najviše odgovara svim fudbalerima. 'Adidasove cipele' su najbolje", rekao je Vermezović.

Na ove reči nadovezala se direktorka marketinga.

"S obzirom da 'Adidas' ima vrlo kvalitetnu liniju za dame, ja bih na kopačke stavila štikle", našalila se Filipovićeva. Vermezović je odmah istakao da zna kome bi od prisutnih u prostoriji takva obuća najviše odgovarala, ali nije imenovao.

Partizan i Crvena zvezda će posle više od 23 godine u isto vrijeme nastupati u opremama dva najpoznatija njemačka proizvođača sportske opreme. Crno-bijeli su ostali vjerni "Adidasu", dok su se crveno-bijeli vratili "Pumi".

(MONDO, foto: MN Press i FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC