• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova šansa za Pauljevića: Brz sam...

Fudbaler Partizana dočekao novu šansu u Humskoj i nada se da će je iskoristiti kao starter protiv Borčanaca.

 Nova šansa za Pauljevića: Brz sam... Izvor: MONDO

Branko Pauljević prema najavama stručnog štaba Partizana trebalo bi protiv BSK-a, na otvaranju proljećnog dijela Superlige Srbije, da bude starter u timu srpskog šampiona.

Hitronogi bek dobiće zadatke na desnoj strani Partizanove odbrane.

"Odigrao samo dvije posljednje utakmice na pripremama u Sloveniji, protiv Gorice i Kopra. Poslije prve su mi saopštili da ću najvjerovatnije protiv BSK-a da budem starter. Treniram najjače što mogu i, po svemu sudeći, dočekaću šansu ponovo".

Pauljević je prošlog ljeta stigao u Partizan iz kulskog Hajduka. Pred kraj ljetnjih priprema doživio je nezgodnu povredu noge na utakmici protiv Lokomotive iz Moskve, pa je morao da propusti dobar dio sezone.

Trener Vladimir Vermezović pružio mu je šansu protiv Proletera iz Novog Sada i čačanskog Borca u Kupu, međutim, 23-godišnji Vrščanin nije uspio da se nametne. Doduše, nije imao ni prilike za to.

Sada ima sjajnu šansu da se dokaže u konkurenciji novajlije iz Teleoptika Marka Živkovića i Aleksandra Miljkovića, koji zbog crvenog kartona u Subotici nema pravo nastupa u prva dva kola.

"Priključio nam se Žile, Miljko je suspendovan za prva dva kola i ja ću najvjerovatnije da dobijem priliku u 16. kolu. Potrudiću se da je maksimalno iskoristim i da se ustalim na poziciji desnog beka. Potrudiću se da pružim najviše, pa šta bude".

Pauljeviću više odgovara napadački fudbal, ali je spreman da odgovori i na zadatke kada je ekipa primorana da se brani.

"Meni konkretno više odgovara napadačka igra, ali pokazao sam na pripremama da dobro radim i defanzivu. I odbrambene zadatke umijem da riješim, brz sam i mogu sve da stignem. Falio mi je kontinuitet utakmica, ali polako ulazim u ritam. Dobro se uklapam sa Pajovićem i Ivanovim. Mislim da će da bude dobro", optimista je Pauljević.

Osvajanje titule ostaje jedini zadatak za Partizan ovog proljeća. Kapital od šest bodova može da zavara.

"Igraćemo kao da nemamo prednost. Ako budemo igrali isto kao jesenas, trener vjeruje u to, mislim da nećemo imati problema da iz 15 utakmica sačuvamo prednost i osvojimo tu šestu uzastopnu titulu", podvukao je Pauljević.

(V. S. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC