• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Platiti 250.000 KM ili nema igre!?

Banjalučki Borac do nastavka prvenstva mora da isplati oko 250.000 KM kako bi nastavio takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Platiti 250.000 KM ili nema igre!? Izvor: MONDO

Klub sa Gradskog stadiona neće moći da učestvuje u šampionatu ukoliko ne izmiri obaveze prema Fudbalskom savezu BiH, bivšim igračima Draženu Međedoviću (lijevo na fotografiji) i Dragomiru Vukobratoviću, te Zavodu medicine rada i sporta!

Međedović i Vukobratović su dobili sudske sporove sa Borcem, koji im mora isplatiti dugovanja ili će mu biti zabranjeno da se takmiči u prvenstvu BiH. Takođe, ljekarski pregladi nisu plaćeni, a bez toga neće biti verifikovani. Osim toga, Savez je istrajan u namjeri da klubovi prije starta prvenstva moraju da izmire sva dugovanja.

"Borcu je neophodno oko 250.000 maraka da bi samo mogao da nastavi takmičenje, a onda usput da rješava nagomilane probleme. Ukoliko se taj novac hitno ne nađe, utakmice u Gradačcu protiv Zvijezde na otvaranju proljećnog dijela neće biti", izjavio je banjalučkom "EuroBlicu" izvor blizak klubu iz Platonove.

Rukovodstvo crveno-plavih željno iščekuje sastanak sa čelnicima Grada Banjaluke, koji bi pokrenuo stvari sa mrtve tačke.

"Očekujemo poziv iz Gradske uprave i nadam se da će stvari početi brzo da se rješavaju kako bi mogli da nastavimo takmičenje. Očekujemo da se pojavi neko sa snažnim političkim uticajem ili neko od biznismena koji je spreman da u skladu sa zakonom o javno-privatnom partnerstvu uloži novac. Grad Banjaluka može da pomogne da premostimo neki period, a prava adresa za rješavanje problema Borca je Vlada Republike Srpske koja treba da izmijeni zakon o sportu", rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

U subotu u 14 časova, crveno-plavi, iako su obustavili rad, igraće humanitarnu utakmicu protiv Čelika u Zenici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC