• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spajić: Zvezda može sve da pobijedi

Fudbaler Zvezde smatra da njegov tim može da ostvari svih 15 pobjeda u proljećnom dijelu Superlige Srbije, i uz malo sreće, stigne do titule.

 Spajić: Zvezda može sve da pobijedi Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde oštre se za početak proljećnog dijela Superlige. Uroš Spajić smatra da crveno-bijeli mogu da ostvare trijumfalan niz i prestignu šampiona, Partizan, koji im bježi šest bodova na tabeli.

"Idemo da pobijedimo sve protivnike do kraja. Mislim da smo sposobni za takav uspjeh i ako budemo imali malo sreće, smatram da možemo da osvojimo titulu", rekao je Uroš Spajić.

Spajić je kazao da je Zvezda u posljednjoj provjeri pred nastavak sezone, protiv Šahtjora na pripremama u Turskoj (0:0) pokazala da može da se nosi s najboljim evropskim ekipama.

"Pokazali smo protiv Šahtjora da možemo da se nosimo sa jednom od najboljih ekipa u Evropi. Nama je rezultat koji smo ostvarili izuzetno bitan za samopouzdanje pred nastavak prvenstva. Posebno prija to što smo uspjeli da sačuvamo svoju mrežu", kazao je Zvezdin štoper.

On je dodao da u domaćem šampionatu ne igraju takve mečeve.

"U našem šampionatu nema ovakvih utakmica. Protiv Šahtjora mi smo bili ti koji smo se uglavnom branili, dok u domaćoj ligi, naši rivali igraju u bunkeru i postavljaju autobuse pred gol. Uvjerio sam se u to i u duelima sa Luisom Adrijanom. Veoma je brz, lagan i konstantno traži prostor. Odlično smo fizički spremni i jedva čekamo da prvenstvo počne", dodao je Spajić.

Napadač Ognjen Mudrinski takođe je potvrdio da su crveno-bijeli spremni za dobre rezultate.

"Odlično smo se spremili i iza nas je period odličnog rada. Vjerujem da će Zvezdina publika već od prvog kola imati razloga za zadovoljstvo. Trudićemo se da naviknemo i njih i nas na pobjede", rekao je Mudrinski.

Crvena zvezda će proljećni dio Superlige započeti duelom u srijedu, kada će u Ljutice Bogdana gostovati Javor iz Ivanjice, u okviru 16. kola.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC