• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisali Zvezda i Budućnost, "Mrva" ispalio

Podgoričke "Vijesti" objavile su ugovor o pozajmici, gdje nema samo potpisa Milana Jovanovića.

 Potpisali Zvezda i Budućnost, "Mrva" ispalio  Izvor: MONDO

Kakve zimske "pripreme" za Milana Jovanovića.

Prvo je zbog neumjerenog konzumiranja alkohola odstranjen sa priprema i vraćen iz Turske u Beograd, čak se pričalo da mu je predloženo liječenje u specijalizovanim ustanovama, potom je prijedlog bio da ode na pozajmicu u Budućnost, o čemu je MONDO pisao, ali...

...nakon što je igrač to odbio - vraćen je na treninge prvog tima Crvene zvezde!?

Podgoričke "Vijesti" objavile su ugovor između Crvene zvezde i Budućnosti o pozajmici Milana Jovanovića do kraja sezone, na kojem se vide potpisi dvojice generalnih sekretara Miodraga Zečevića i Budimira Miranovića, ali ne i fudbalerov. 

Ugovor pogledajte OVDJE.

S obzirom na to da je prelazni rok u Crnoj Gori istekao u četvrtak u ponoć, Jovanović će ostati u Beogradu da se bori za mjesto u timu bez završenih priprema, a i jesenas mu je fizička nespremnost u kombinaciji sa nesportskim životom bila najveći protivnik pa je zabilježio samo devet od 15 nastupa u Superligi.

"Poslije odlaska Dragana Boškovića i ukazane potrebe da klub angažuje jednog iskusnijeg igrača, imajući u vidu trenutni status Milana Jovanovića, ostvaren je kontakt sa navedenim igračem i njegovim klubom. Sa FK Crvena zvezda je veoma brzo postignut dogovor o načinu i uslovima pozajmice igrača na šest mjeseci", rekao je Miranović za "Vijesti" i dodao:

"Poslije toga ostvaren je kontakt i sa Jovanovićem. I pored izražene volje i obostranog interesa nismo uspjeli da se usuglasimo i postignemo konačni dogovor o angažovanju. Međutim, u večernjim satima igrač je izrazio spremnost da prihvati ponuđene uslove i potpiše ugovor na šest mjeseci, poslije čega se odmah pristupilo proceduri potpisivanja ugovora. Ugovor o ustupanju od strane FK Crvena zvezda je odmah potpisan i ovjeren".

Ali...

"Kada je pripremljeni ugovor sa igračem, u skladu sa postignutim dogovorom, proslijeđen Jovanoviću na potpis, pred sam kraj završetka prelaznog roka u ponoć, umjesto potpisanog ugovora, na naše veliko iznenađenje, stigao je odgovor da ne želi da potpiše ugovor, jer prema njegovim riječima 'nije uspio da se usaglasi sa svojim klubom oko izmirenja dugova'. Na kraju ovim putem, i pored svega, želimo da izrazimo veliku zahvalnost FK Crvena zvezda na spremnosti da nam izađe u susret, a igraču Jovanoviću u narednom periodu dobre igre i uspjeh u klubu, kao i reprezentaciji Crne Gore", podvukao je Miranović.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com, vijesti.me)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC