• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi nema kada da uživa

Najbolji fudbaler svijeta, već četiri godine unazad, kaže da zbog dinamike modernog fudbala ne stiže da uživa u uspjesima koje ostvaruje.

 Mesi nema kada da uživa  Izvor: MONDO

Lionel Mesi iz utakmice u utakmicu obara rekorde u Primeri, ali i svjetskom fudbalu. Argentinac kaže da, iako uživa dok je na terenu, nema kada da se opusti i ubira plodove napornog rada.

"Dinamika takmičarskog fudbala nam ne dozvoljava da uživamo u uspjesima, ali možda će u budućnosti to biti drugačije. Već sam navikao da igram mnogo utakmica. Osjećam se mnogo bolje ako se ne odmaram", rekao je Mesi za klupski sajt.

Mesi je ove sezone dao 38 golova i najbolji je strijelac španske lige. U subotu je protiv Sevilje postigao pogodak u 15. uzastopnoj utakmici Primere, čemu je prisustvovao i MONDO.

"Najvažnije je da pobjeđujemo. Naravno, uvijek je bolje ako mogu da pomognem golovima".

I pored pobjede 2:1, Barselona u subotu uveče nije odigrala ubjedljivo kao što umije. Razlog za to je nekoliko izuzetno jakih i važnih utakmica u manje od 20 dana.

Katalonci su prošle srijede izgubili od Milana 0:2 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a već u utorak igraće revanš polufinala Kupa kralja protiv Real Madrida (prvi meč na Santjago Bernabeu završen je neriješeno 1:1). Naredne subote opet će igrati protiv najvećeg rivala, ovaj put u Primeri.

"Ne smijemo da poludimo zbog rezultata u Milanu, moramo da se saberemo jer nam predstoje odlučujuće utakmice. Moramo da damo sve od sebe protiv Reala, inače nećemo proći u finale. Pred našim navijačima nemamo drugu mogućnost nego da idemo na pobjedu. Ne smijemo ni da razmišljamo o utakmici bez golova, iako bismo i tako prošli u finale", istakao je Mesi.

(Beta/MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC