• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bus" ispred gola, a dva "ferarija" napred!

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović "otkrio" taktiku za predstojeću utakmicu sa Engleskom u utorak u Podgorici.

 "Bus" ispred gola, a dva "ferarija" napred! Izvor: MONDO

"Đetići" planiraju da "parkiraju autobus" ispred svog gola i nadaju se da će "dva ferarija" (Stevan Jovetić i Mirko Vučinić) zagorčati život ekipi Roja Hodžsona u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

To je prema navodima engleskih medija "ideja crnogorskog selektora" pred derbi Grupe H u kojoj Crnogorci kao lideri grupe dočekuju drugoplasirane Engleze sa dva boda manje.

Brnović vjeruje da će napadač Fiorentine Stevan Jovetić i centarfor Juventusa Mirko Vučinić, inače strijelac jedinog pogotka protiv Moldavije (0:1) uspjeti da riješe i neuporedivo snažniju englesku odbranu.

"Možda ćemo da ‘parkiramo autobus’ ispred gola, ali u napadu imamo ‘dva ferarija’. Jovetić i Vučinić nisu pokazali sve šta mogu u meču sa Moldavijom, ali veoma su opasni u kontranapadima. Kao lideri grupe nema potrebe da mi napadnemo već će to morati da učini Engleska. Najvažnija stvar je da ćemo sigurno imati prostoru u napadu", rekao je Brnović.

Engleska gostuje u utorak u Podgorici u šestom kolu kvalifikacija za Mundijal u Brazilu. Domaćin poslije pet utakmica ima 13 bodova, dok je "gordi Albion" na drugoj poziciji sa dva manje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC