• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pjevci" se znoje zbog Bejla

Najbolji fudbaler Totenhema doživio je povredu skočnog zgloba i možda ga očekuje duža pauza.

 "Pjevci" se znoje zbog Bejla  Izvor: MONDO

Totenhem ne samo da nije uspio da pobijedi Bazel (2:2) u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope, već je na još neutvrđeni period ostao bez sjajnog Gereta Bejla.

On se povrijedio u posljednjim minutima utakmice, u duelu sa Davidom Degenom, nakon čega je na nosilima iznesen sa terena, očigledno u očajnom raspoloženju.

Bejl je ove sezone najbolji strijelac "pjevaca" sa 22 pogotka i oni u 2013. godini nisu dobili meč u kojem on nije bio strijelac.

U prvom poluvremenu je zbog povrede zamijenjen Aron Lenon, a u finišu je i iskusni štoper Vilijam Galas morao da napusti igru. Van stroja je još napadač Džermejn Defo, koji će propustiti naredne dvije utakmice.

Totenhem je preko Adebajora i Sigurdsona neutralisao vodeće pogotke Štokera i Fraja, tako da će za plasman u polufinale najvjerovatnije morati da pobijedi na stadionu Sent Jakob idućeg četvrtka.

Odsustvo Bejla bi moglo da ima posebno loše posljedice na napore Totenhema da izbori učešće u Ligi šampiona 2013/14. Tim Andrea Viljaš Boaša trenutno je treći na tabeli, sa dva boda i utakmicom više od Čelsija, odnosno četiri boda i utakmicom više od petoplasiranog Arsenala.

Do kraja sezone ostalo je još sedam kola. Londonski tim ima naročito težak raspored u naredna tri kola, kada dočekuje Everton i Mančester siti, a gostuje Čelsiju.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC