• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smederevo sa novim trenerom na Zvezdu

Ljubomir Ristovski naslijedio Miloša Velebita koji je dobio otkaz. U klubu nezadovoljni što mladi trener sam nije podnio ostavku.

 Smederevo sa novim trenerom na Zvezdu  Izvor: MONDO

Smederevci su posljednji na tabeli Jelen Superlige sa samo jednom pobjedom i šest remija iz 21 utakmice.

Daleko ispred njih, sa 10 bodova više, nalazi se Radnički 1923, dok im prvi timovi van zone ispadanja bježe 11 bodova. Po svemu sudeći, Smederevo će naredne sezone u Prvu ligu Srbije.

Na takav rasplet značajno utiču finansijski problemi kluba.

Upravo zbog te činjenice ljut je predsjednik Nadzornog odbora "oklopnika" Žarko Pavlović, kada je riječ o rastanku sa mladim trenerom, koji je na klupu sjeo u oktobru prošle godine umjesto Aleksandra Janjića.

"Očekivali smo da će Velebit na osnovu rezultata podnijeti ostavku i tražiti sporazumni raskid ugovora. Nažalost, to se nije dogodilo i morali smo da mu uručimo otkaz. Moram da priznam da sam zbog toga pomalo razočaran, jer mislim da je mnogo ranije trebalo da se sam odluči na takav potez", rekao je Pavlović "Sportskom žurnalu" i potom dodao:

"Kad su loši rezultati u sportu neko mora da prihvati krivicu. Prije njega ostavku su podnijeli predsjednik, članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, a jedino on smatra da nije kriv. Šta više, postavio je ultimatum i traži da odmah bude isplaćen. Žao mi je što bar malo nije ispoljio sportsku fleksibilnost, jer mu tek predstoji trenerska karijera. Morao je da ima više sluha za grad u kome živi i klub u kojem je ponikao".

Novi trener Smedereva Ljubomir Ristovski (na slici) debitovaće u nedjelju, kada "oklopnicima" u goste dolazi Crvena zvezda.

"Očekujem da Ristovski napravi sportski pomak. Ako ispadnemo, vjerujem da će on do kraja stvoriti tim koji će naredne godine uspjeti da se vrati u Superligu", nada se Pavlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC