• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: Nikada neću odustati

Centarfor Čelsija svjestan je da nije opravdao uloženi novac, ali osjeća da se vraća u formu koja ga je krasila u Atletiku i Liverpulu.

 Tores: Nikada neću odustati Izvor: MONDO

Kada napadač plaćen 50 miliona funti, za više od dvije godine postigne samo 14 golova na 75 ligaških utakmica, onda nema dileme da nije uradio ono zbog čega je doveden.

Slabe partije Fernanda Toresa (29) od prelaska iz Liverpula u Čelsi predstavljaju jednu od većih fudbalskih zagonetki novijeg doba!

"Silno želim da igram kao što sam igrao cijelog života. Stvari koje sam radio u Atletiku i Liverpulu jednostavno ne uspijevam u Čelsiju, ali radim na tome. Kada bih znao šta je smetnja, otklonio bih je. Jedini recept je rad", rekao je Tores za "Dejli Mejl".

On je u četvrtak bio dvostruki strijelac protiv Rubina iz Kazanja u četvrtfinalu Lige Evrope, međutim, u Premijer ligi je bez gola od 23. decembra i pobjede nad Aston Vilom (8:0).

"Znam da moj učinak nije kao nekada, ali borim se da vratim efikasnost. I osjećam da postajem bolji, mada to još nije nivo na kojem želim da budem. Moram mnogo toga da uradim da bih se odužio ljudima iz Čelsija".

"Plavci" su u trci za trofeje FA kupa i Lige Evrope, dok bi u domaćem prvenstvu bili prezadovoljni trećim mjestom i direktnim plasmanom u Ligu šampiona.

(MONDO, foto: Beta/AP/Alastair Grant)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC