• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča navijača u Srpcu

Sedam navijača Proletera privedeno je u nedjelju nakon masovne tuče sa pristalicama Sloge po završetku meča (2:2) na Gradskom stadionu u Srpcu.

 Tuča navijača u Srpcu Izvor: MONDO

Oko 60 gostujućih navijača došlo je da bodri svoj tim na prvenstvenom meču Druge lige Republike Srpske, a desetak njih je izazvalo incident u kojem je lakše povrede zadobio jedan policajac, prenose "Nezavisne novine".

Tuča je izbila po završetku utakmice, kada je nekoliko gostujućih navijača kamenjem gađalo sudijsku trojku koja se uputila prema službenim prostorijama.

Nakon što su redari Sloge pokušali zaštititi sudije, navijači Teslića su ih fizički napali poslije čega su intervenisali pripadnici Policijske stanice Srbac. U sukobu je učestvovalo i nekoliko navijača Sloge, a nekoliko njih je napadnuto iz čistog mira. Jedan broj huligana je uspio pobjeći i nakon policijske potjere po gradu, uhapšeni su i sprovedeni u stanicu policije gdje će protiv njih biti podnesen prekršajni postupak za narušavanje javnog reda i mira i nasilje na sportskim priredbama.

"Žao nam je što je došlo do ovog incidenta jer gajimo prijateljske odnose sa klubom iz Teslića. Bilo je očigledno da je jedan broj navijača došao da izazove incidente i nadam se da će biti adekvatno kažnjeni", rekao je predsjednik Sloge Momir Aničić.

Navijači Proletera bili su vinovnici velike tuče sa simpatizerima banjalučkog Naprijeda prošle godine.

U klubu iz Teslića su za "Glas Srpske" istakli da će Proleter izdati saopštenje povodom dešavanja u Srpcu.

"Utakmica je počela iako nisu postojali uslovi za to. Na stadionu nije bilo nijednog policajca a na kraju meča svega njih petorica. Naši navijači su putovali u sopstvenoj režiji koji su napadnuti po završetku utakmice",
rekli su u Proleteru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC