• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli: Naprijed Mančester siti!

Podrška Mančester sitiju iz Milana od čovjeka koji je učestvovao u osvajanju Old Traforda.

 Baloteli: Naprijed Mančester siti! Izvor: MONDO

Borba za titulu je već odlučena u Engleskoj, ali mančesterski derbi je stvar prestiža. U ponedjeljak uveče sastaju se novi ili budući šampion Engleske, Mančester junajted i dosadašnji vladar, Mančester siti.

Junajted ima velikih 15 bodova prednosti (77 prema 62) i samo oni ludo optimistični navijači Sitija još misle da je moguć preokret.

Mančester siti će imati bar jednog sigurnog navijača u Milanu. Riječ je o napadaču Mariju Baloteliju, koji je za sajt Sitija rekao da mu je gol koji je postigao u velikoj pobjedi nad Junajtedom 6:1 jedan od najboljih trenutaka karijere.

"Čim sam došao u Mančester siti svi su mi govorili o tom derbiju i kako je Old Traford stadion koji treba osvojiti. Sve sam shvatio odmah i to sam uradio. Gol koji sam postigao na tom stadionu mi je jedan od najljepših trenutaka u karijeri, kao i oni koje sam dao za Italiju protiv Njemačke na poslednjem Evropskom prvenstvu", izjavio je Baloteli.

On je svim srcem uz svoje bivše saigrače.

"Uvjeren sam da će Roberto Manćini naći način da pobijedi u derbiju. Zaista se nadam pobjedi Sitija", rekao je Italijan.

Ovo će biti 165. duel mančesterskih klubova u svim takmičenjima. Junajted vodi sa 69 pobjeda, naspram Sitijevih 45, bilo je i 50 neriješenih utakmica.

Pošto je titula šampiona izgubljena, Baloteli se nada da će drugi trofej, onaj namijenjen pobjedniku FA kupa doći na "Itihad". Mančester siti u polufinalu tog takmičenja igra protiv Čelsija.

"FA kup je prestižno takmičenje i pobjeda donosi slavu i igračima i navijačima. Imao sam sreću da to iskusim kada samo pobijedili Junajted", kaže Baloteli.

Moguće je da će sljedeće sezone Baloteli opet igrati na "Itihadu", ali kao član Milana.

"Volio bih kada bi se u grupi sastali Milan i Siti. Nadam se da ću opet igrati na 'Itihadu' i da ću doći sa ljubavlju i poštovanjem prema svima u Sitiju", kaže Baloteli, koji je za tri godine igranja za Siti dao 30 golova u 54 utakmice.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC