• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pobjeda je najbitnija

U Crvenoj zvezdi su svjesni da su loše odigrali protiv Donjeg Srema, ali i to da su tri osvojena boda najbitnija.

 ZVEZDA: Pobjeda je najbitnija Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili fokusirani koliko je potrebno u pobjedi protiv Donjeg Srema sa 1:0 u 25. kolu Super lige Srbije.

"Uvijek želimo da kontrolišemo utakmicu, ali to ne može stalno tako i da bude. Donji Srem je pokazao svoju agresivnost i organizovanu igru, ali i pored toga smo uspjeli da pobijedimo, što je u ovom trenutku najbitnije. Moji fudbaleri nisu bili fokusirani koliko je potrebno i igrali su loše", rekao je Sa Pinto poslije utakmice u Beogradu.

Zvezda je pobijedila golom Nikole Mikića u 58. minutu, a gosti iz Pećinaca su imali nekoliko prilika, posebno u finišu meča, da postignu gol koje nisu iskoristili.

"Znali smo šta Donji Srem hoće, a to je da iskoriste naše greške kojih je danas bilo previše. Nadao sam se da bi drugi gol riješio nedoumice oko ove utakmice pošto sam osjećao da nam fali nešto u igri", rekao je Sa Pinto.

Fudbaleri Zvezde su poslije utakmice u svlačionicu ispraćeni zvižducima s tribina, a trener je kazao da navijači uvijek očekuju da igrači "grizu" i idu na pobjedu, što je normalno.

"To je normalno jer je ovo veliki klub, navijači ovdje uvijek očekuju da 'grizete' i idete na pobjedu, ali jednostavno postoje takvi dani kada vam ne ide sve od ruke", kazao je Sa Pinto.

Trener Donjeg Srema Bogić Bogićević rekao je da je njegova ekipa ponovo pokazala da nije za potcjenjivanje.

"Zvezda je igrala onoliko dobro koliko smo joj mi dozvolili. Nismo iskoristili dobre šanse koje smo imali. Mi nismo, a Zvezda je iskoristila ono što smo joj pružili i zato je zasluženo pobijedila", rekao je Bogićević.

(Beta, MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC