• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini ostaje u Sitiju?

Italijanski trener je u odličnim odnosima sa rukovodstvom Mančester sitija i ne mora da brine o otkazu, tvrdi "The Sun".

 Manćini ostaje u Sitiju?  Izvor: MONDO

Ubjedljivo izgubljena titula prvaka Engleske od gradskog rivala Mančester junajteda i posljednje mjesto u grupi Lige šampiona, bez pobjede, nisu ono čemu su se nadali navijači Mančester sitija uoči ove sezone.

Iako mnogi od njih glavnog krivca vide u treneru Robertu Manćiniju, list "The Sun" piše da Italijan ne mora da strijepi za posao. Čak i u slučaju da "građani" izgube finale FA Kupa 11. maja od Vigana.

Manćini je u Mančester siti došao 2009. godine iz Intera, umjesto Marka Hjuza, ali uprkos tituli u Premijer ligi prošle sezone i trofeju FA kupa 2011, ekipa nema kontinuitet dobrih izdanja i pobjeda.

Siti je četiri kola prije kraja drugi na tabeli engleskog prvenstva, sa čak 13 bodova manje od Junajteda. Upravo to najviše boli navijače, koji su očekivali da će i ove sezone gledati borbu gradskih rivala za titulu najboljeg kluba u državi. Junajted je, međutim, odavno pobjegao rivalima i otklonio neizvjesnost.

S obzirom na igrače koje ima u timu, Manćiniju se često zamjera da nema potreban kvalitet za trenera Mančester sitija, ali rukovodstvo kluba navodno ne misli tako i već su počeli dogovori sa Italijanom o ljetnjem prelaznom roku.

Britanski list, takođe, piše da je Manćini u odličnim odnosima sa pridošlicama iz Barselone - izvršnim direktorom Feranom Sorijanom i sportskim direktorom Ćikijem Begiristainom, odnosno da se sa njima slaže mnogo bolje nego sa bivšim nadređenima - Gerijem Kukom i Brajanom Marvudom, što je jedan od ključnih razloga koji nagovještavaju da će ostati u klubu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC