• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Persi tiho pogodio mrežu Arsenala

Arsenal - Mančester Junajted 1:1, Čelsi - Svonsi 2:0, Vidić i Ivanović nisu igrali...

 Van Persi tiho pogodio mrežu Arsenala Izvor: MONDO

Mirno prošavši kroz "špalir" koji su formirali fudbaleri Arsenala, u čast novog šampiona Mančester Junajteda, bivši mezimac "Emirejtsa" Robin van Persi učestvovao je kod oba gola u remiju njegovog bivšeg i sadašnjeg kluba.

Holanđanin je, uz salve zvižduka, izgubio loptu na sredini terena u 2. minutu i inicirao akciju iz koje je Tio Volkot, doduše iz ofsajda, postigao gol za vođstvo "tobdžija", a potom je u 44. minutu Bakari Sanja oborio Van Persija u svom šesnaestercu, a najbolji strijelac Junajteda podigao se, uzeo loptu i postigao 25. pogodak u sezoni za konačnih...

Arsenal - Mančester Junajted 1:1 (1:1), što uz pobjedu Čelsija nešto ranije u nedjelju nad Svonsijem od 2:0 (2:0) na "Stamford Bridžu" znači da su "plavci" sa utakmicom manje ispred Arsenala, a da će i Totenhem imati priliku da pretekne ekipu Arsena Vengera jer ima dva boda manje i meč manje.

Pogledajte pogodak Robina van Persija.

Junajted je šampion, Siti sigurno drugi, a Čelsi, Arsenal i Totenhem bore se za treću i četvrtu poziciju. Treći će direktno u Ligu šampiona, četvrti u kvalifikacije, dok će peti morati da se zadovolji plasmanom u Ligu Evrope.

Čelsi je za "pet minuta" riješio stvar protiv borbenog Svonsija.



Prvo su kapiten Džon Teri i njegov zamjenik Frank Lampard kreirali čistu gol šansu za Oskara koji je majstorski pogodio mrežu "iz prve" u 42. minutu, a onda je Lampard u nadoknadi prvog poluvremena postigao 201. gol za Čelsi za konačnih 2:0.

Penal je skrivio Leon Briton, koji je s leđa srušio Huana Matu, a treba reći da je Lampard ušao u igru u 24. minutu poslije povrede Ramireša.

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić nije bio ni u kombinaciji za sastav ovog popodneva, dok je kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović utakmicu sa Svonsijem odgledao sa klupe.

Pročitajte izvještaj sa utakmice Reding - Kvins Park Rendžers poslije koje su oba tima ispala u Čempionšip, rezultate, strijelce i tabelu.

(MONDO, foto: FoNet/EPA, Tanjug/AP/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC