• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović "platio" za sukob sa Mitrovićem!

Marko Šćepović nije bio sa ekipom u Novom Pazaru. Vermezović potvrdio da su se Mitrović i Šćepović sukobili na treningu.

 Šćepović "platio" za sukob sa Mitrovićem!  Izvor: MONDO

"Vraćaj se na gol, bre, je l' si normalan!", vikao je Milan "Lola" Smiljanić na golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji je došao na "fiks ideju" da u 90. minutu utakmice protiv Novog Pazara izvede slobodan udarac pri rezultatu 0:0.

Saigrači nisu dozvolili Stojkoviću da izvede prekid (naravno), već su ga ubijedili da se vrati na gol. Najglasniji u tome je bio Smiljanić, koji je urlao na Stojkovića i uputio mu niz sočnih psovki.

Stojković jeste bio vrijeđan sve vrijeme utakmice (vikali mu "Mustafa, Mustafa"), a pogođen je i stolicom, ali nisu mogle da promaknu oštre riječi Smiljanića upućene golmanu.

Da li i taj detalj govori o atmosferi u ekipi koja je uspjela da za kratko vrijeme "prokocka" ogromnu bodovnu prednost i da dođe u situaciju da postane bez titule?

Izgleda da govori.

Neposredno pred utakmicu u Novom Pazaru, MONDO je došao do informacija da se na treningu igrača Partizana pred put u Novi Pazar, dogodio incident.

U glavnim ulogama bili su Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović. Mitrović je oštrije "ušao" u duel sa Lazarom Markovićem, izbila je varnica, a u pomoć kolegi iz reprezentacije, pritrčao je Marko Šćepović.

Prema jednim izvorima, Šćepović i Mitrović su se "samo" unosili jedan drugom u lice, uz teške riječi, a prema drugim izvorima, radile su i "ruke".


Bilo kako bilo, Vermezović je Šćepovića izostavio sa spiska putnika za Novi Pazar.

Na konferenciji za novinare poslije utakmice sa Novim Pazarom, Vermezović je potvrdio da je bilo sukoba između napadača, ali samo verbalnog.

"To nije bio jedini razlog zašto ga nije bilo ovdje. Posljednjih par dana na treningu ne liči na sebe", dodao je Vermezović.


(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC