• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Ja odlučujem da li idem

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao da se u Novom Pazaru plašio za svoj život. O svojoj budućnosti: "Ne brinem se za svoj status".

 Vermezović: Ja odlučujem da li idem  Izvor: MONDO

Da li će Vladimir Vermezović ući u istoriju FK Partizan i srpskog fudbala kao trener koji je napravio, a potom prokockao velikih 11 bodova prednosti i potom izgubio šampionsku titulu?

Partizan je u posljednjem meču 25. kola JSL odigrao samo 0:0 na gostovanju u Novom Pazaru, a pitanje je da li će uprava i dalje imati strpljenja za posrtanja prvog tima. Naravno, na udaru bi prvi bio trener.

Upitan na konferenciji za novinare, da li se plaši za svoj status u klubu, Vermezović je odgovorio:

"Ne, o svom statusu odlučujem samo ja".

Vermezović kaže da je publika u Novom Pazaru i kraj malih ekrana mogla da vidi borbenu utakmicu, sa dosta prilika...

"I dalje imamo dva boda više i idemo dalje"
, dodao je on.

Atmosfera na stadionu u Novom Pazaru je bila neprijateljska prema gostima iz Beograda i sudijama. Gađani su svim i svačim, pljuvani. Meč je u dva navrata prekidan, jer je pomoćni sudija Dalibor Đurđević bio meta gledalaca na zapadnoj tribini stadiona.

Vermezović kaže da se uplašio za svoj život. U nekoliko navrata je pokušavao da četvrtom sudiji ukaže na nepristojno ponašanje publike.

"Nisam imao baš mnogo vremena da sagledam ambijent u Pazaru, jer sam gledao da izvučem živu glavu. Bio sam polivan vodom, vrijeđen i pljuvan. Razumijem ja da je to sve dio predstave, mada smatram da je sve bilo malo pretjerano i mi danas nismo bili zaštićeni na radnom mjestu", rekao je Vermezović.

On je potvrdio i da su dvojica napadača Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović imali sukob na treningu, kako kaže, verbalne prirode.

"Bio je to uobičajen sukob, uz psovke. Ali, to nije razlog što Šćepović nije bio sa nama. Kod Marka sam cijelu nedjelju vidio da nije psihički spreman za ovu utakmicu i zato ga nije bilo", rekao je Vermezović.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC