• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podjelom bodova svi zadovoljni

Banjalučki Borac nije uspio na svom terenu da savlada Sarajevo (1:1), ali je nastavljena impresivna serija od 13 utakmica bez poraza.

 Podjelom bodova svi zadovoljni Izvor: MONDO

Crveno-plavi su i dalje u igri za izlazak u Evropu, treći su, ali se Olimpik izjednačio sa njima po broju bodova (44). Utakmica na Gradskom stadionu opravdala je epitet derbija. Oko 4.000 gledalaca uživalo je u dobroj partiji oba tima, viđeno je mnoštvo prilika, devet žutih i jedan crveni karton, tako da na kraju svi mogu biti zadovoljni.

"Nakon slabog prvog poluvremena, ofanzivnom igrom u nastavku došli smo do gola. Podigli smo nivo igre u napadu, ali Ispred sebe smo imali kvalitetnu ekipu Sarajeva koja nam nije dozvolila da postignemo više od neriješenog rezultata", rekao je trener Banjalučana Slobodan Starčević.

U narednom kolu Borac gostuje u Mostaru ekipi Veleža.

"Mi idemo od utakmice do utakmice. Svaki meč do kraja sezone nam je podjednako važan. Očekujem da ćemo ispuniti naš cilj i izboriti mjesto koje vodi u Evropu. Ova publika koja nas bodri je to zaslužila i nadam se da ćemo ih nagratiti izlaskom na međunarodnu scenu", dodao je Starčević.

Strateg Sarajlija Husref Musemić zadovoljan je izdanjem svojih izabranika i bodom osvojenim na teškom gostovanju u Banjaluci.

"Uprkos svim problemima koje smo imali prije večerašnjeg meča, mislim da je ovo jedna od boljih naših utakmica otkako sam ja trener Sarajeva. Imali smo priliku da riješimo utakmicu ranije, nismo uspjeli i stigla nas je kazna. Ali, zadovoljan sam igrom, htijenjem igrača i biću srećan ako u nastavku sezone budemo igrali ovako. Već u narednom meču protiv Zvijezde Gradačac situacija sa igračkim kadrom bi trebala biti bolja, pa se nadam nastavku dobrih partija", naglasio je Musemić.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC