• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuk Rašović novi trener Partizana?

Vladimir Vermezović, vjerovatno, već bivši trener Partizana, a najozbiljniji kandidat za novog trenera prvog tima je Vuk Rašović.

 Vuk Rašović novi trener Partizana? Izvor: MONDO

Vladimir Vermezović je prokockao sve kredite koje je imao kod uprave Partizana i više je nego vjerovatno da mu je meč protiv Novog Pazara bio posljednji koji je vodio u funkciji trenera prvog tima crno-bijelih.

Prema saznanjima MONDA, Vuk Rašović je najozbiljniji kandidat da preuzme prvi tim u ne baš lakoj situaciji, pogotovo što je pred crno-bijelima "vječiti derbi" koji će, po svemu sudeći, odlučiti o šampionu.

O Rašoviću se i ranije razmišljalo, a kako je krenula loša serija crno-bijelih, sve se glasnije pričalo o njegovom "avanzovanju", s obzirom na to da je sada trener Teleoptika, Partizanove filijale, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

MONDO je pokušao da kontaktira Rašovića u nedjelju uveče, da bismo iz prve ruke dobili pravu informaciju, ali je njegov telefon bio isključen. Kao i većini članova uprave.

Prije samo mjesec dana, Partizan je imao ogromnih 11 bodova više od Crvene zvezde, a u međuvremenu ta zaliha se istopila i sada je samo dva boda!

O Vermezoviću se već nekoliko puta raspravljalo u vrhu kluba, bilo je tu i raznoraznih opservacija i kritičkih osvrta, ali je Vermezović imao snažnog saveznika u Ljubiši Tumbakoviću, dosadašnjem sportskom direktoru. Međutim, Tumbaković je odlučio da digne sidro i uputi se u Kinu, tvrdeći da mu je novac bio jedini motiv za takav potez.

Vermezović je, tako, ostao bez glavne podrške, a rezultati ostvareni u posljednje vrijeme ne daju mu za pravo da se nada da bi mogao da "preživi" na klupi crno-bijelih.

Nije bez značaja ni to što se fudbaleri Partizana često pojavljuju u štampi po negativnim stvarima, odnosno nedisciplini.

Upravo je Vermezović u nedjelju potvrdio da su se dvojica napadača Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović sukobili na treningu pred put u Novi Pazar, mada je ustvrdio da je to bila "uobičajena svađa, uz nekoliko psovki".

Ni na terenu, tokom utakmice nije drugačije, pa smo u nedjelju, tokom utakmice Novi Pazar - Partizan, bili svjedoci kako Milan Smiljanić, uz sočne psovke, tjera Vladimira Stojkovića nazad na gol, nakon što je golman došao na "fiks ideju" da izvede slobodan udarac u 90. minutu pri rezultatu 0:0!?

POGLEDAJTE

To sve govori o nepostojanju autoriteta, koji bi, prije svega, morao da ima trener, kako na utakmicama, tako i na treninzima i uopšte.

Poslije svih "kikseva" Vermezović je ponavljao iste rečenice: "Nemam šta da zamjerim igračima", kao i "Sve je i dalje u našim rukama, i četiri boda su lijepa prednost" i slično...

Ni poslije remija u Novom Pazaru (0:0), Vermezović se nije pretjerano zabrinuo. Rekao je da o svom statusu odlučuje samo on.

"I dalje imamo dva boda više i idemo dalje. Nisu ni oni (Zvezda) u nekom bogznakakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dvije utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobijedimo i utakmicu u Kragujevcu koja će biti slična ovoj današnjoj. Vlerovatno će derbi poslije dužeg vremena odlučivati o prvaku", dodao je on.

(V.S. - P. V. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC