• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Čekam Murinja i Markovića

Kapiten srpske reprezentacije za "Večernje novosti" pričao o aktuelnim temama u Čelsiju, Suarezu, "orlovima"...

 Bane Ivanović: Čekam Murinja i Markovića  Izvor: MONDO

Branislav Ivanović nedavno se našao u žiži svjetske fudbalske javnosti, kao učesnik incidenta u kojem je glavnu ulogu - ujedom za ruku - odigrao napadač Liverpula Luis Suarez.

Ivanović je "Večernjim novostima" potvrdio da je prihvatio Suarezovo izvinjenje, a cijeli slučaj pamtiće samo kao anegdotu.

"U tom trenutku sam bio iznenađen i šokiran, ali kad se meč završi, strasti se smire i sve se zaboravi. Poslije smo razgovarali telefonom, prihvatio sam izvinjenje i nisam želio da bilo šta zavisi od mene. Nisam napadao Suareza, ali ga nisam ni branio", rekao je Ivanović.

"Za mene će ovo ostati neobičan događaj, koji će ostati zapisan da se iznova prepričava kad god se dogodi nešto slično".

Čelsi je poslije pobjede nad Bazelom u Švajcarskoj (2:1) na dobrom putu da se plasira u finale Lige Evrope, gdje bi se sastao sa Fenerbahčeom ili Benfikom.

U Premijer ligi "plavci" vjerovatno neće moći bolje od trećeg mjesta, dok su iz FA kupa ispali u polufinalu, tako da im je Evropa jedina šansa za osvajanje trofeja.

"Imamo mnogo neprijatnih iskustava ove sezone, previše uspona i padova, da bismo olako prišli revanšu sa Bazelom. Pobjeda u gostima više nije takav kapital u fudbalu, kao prije 20 godina. Nadam se da ćemo ući u finale i onda se koncentrisati na meč za trofej, koji bi nam koliko-toliko spasio sezonu".

Rafael Benitez od jesenas predvodi Čelsi sa prefiksom "v.d". Izvjesno je da će na kraju sezone napustiti Stamford Bridž, a naveliko se priča o povratku Žozea Murinja.

"Tome se nadaju svi koji vole Čelsi. Mi, igrači, nemamo nijednu potvrdnu informaciju, ali bismo voljeli da se to dogodi, jer se radi o jednom od najboljih trenera svijeta. Sa njim bismo postali jedan od glavnih konkurenata za titulu, postali bismo jači kao klub".

Još jedan "trač", koji nikako da dobije potvrdu, odnosi se na transfer Lazara Markovića iz Partizana.

"On ima kvalitet da jednog dana zaigra u klubu kao što je Čelsi. Lično bih volio da dođe, jer je lijepo imati nekog svog u timu. Koliko god bih ja njemu pomogao da se bolje snađe, pomogao bi i on meni da se ne osjećam pomalo usamljeno. Ipak, za njega je sada najvažnije da se oporavi i da nastavi sa dobrim igrama u Partizanu".

Komentarišući učinak reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mundijal 2014, Ivanović je konstatovao da su prisutne bile "sve odlike mladog tima u stvaranju".

"Kod kuće smo igrali veoma dobro, u gostima lako gubili. Potrebno je da svi mi još napredujemo u svojim klubovima i steknemo iskustvo, a onda će i rezultati biti na željenom nivou".

(MONDO, foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC