• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi dan Vuka Rašovića na novom poslu

Prvi radni dan Vuka Rašovića kao trenera prvog tima Partizana. Mile Jovičić i Darko Grubor kao podrška na treningu.

 Prvi dan Vuka Rašovića na novom poslu  Izvor: MONDO

U delikatnom trenutku, uprava Partizana "uvalila" je vruć krompir u ruke Vuku Rašoviću, objektivno gledano, trenerskom početniku.

Nakon serije kikseva srpskog šampiona, uprava je uručila otkaz Vladimiru Vermezoviću, a na njegovo mjesto postavila dosadašnjeg šefa stručnog štaba Teleoptika Vuka Rašovića, koji je svojevremeno bio pomoćnik u sručnom štabu prvog tima Partizana kod Aleksandra Stanojevića.

Tačno u 10 časova i 10 minuta, igrači Partizana, predvođeni Rašovićem izašli su na trening terena Sportskog centra "Teleoptik", popularnog "Zemunela", a kao podrška novom šefu struke crno-bijelih tu su bili i članovi uprave Mile Jovičić i Darko Grubor.

Rašović je imao kraće obraćanje igračima, a potom ih je "predao u ruke" asistentu Miši Filipoviću.

Na treningu su bili i napadači Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović, koji su se uoči duela protiv Novog Pazara pokoškali u "Zemunelu". Oni su normalno komunicirali i nije se primjećivalo da su bili "u klinču" prije nekoliko dana.

Odvojeno od ekipe radili su Branko Pauljević, Filip Knežević i Miloš Ostojić (povređeni i "roviti"), a zanimljivo je da je među tom grupom i Eliomar Silva koji je izvadio zub, pa je na poštedi!?

"Utisci su mi pozitivni. Već sam rekao da poznajem igrače, kvalitet ekipe, tako da vjerujem da je ova grupa sposobna sposobna da ponovi uspjehe iz prethodnih pet godina. Ova grupa koja je dobro uradila dvije trećine posla... U prednosti smo, imamo sve stvari u svojim rukama", rekao je Rašović novinarima.

Igračima je poručio da moraju da rade bez pogovora, a za sve ostalo im je na raspolaganju za dogovor.

"Ovo im je jedini posao i moraju da se ponašaju kao profesionalci", rekao je Rašović.

Još ne razmišlja o "vječitom derbiju", već o utakmici protiv Radničkog iz Niša, prvog narednog protivnika (u četvrtak).

Upitan da li će imati poseban razgovor sa Mitrovićem i Šćepovićem, odgovorio je: "Neću. Sigurno je da je ova situacija i sve što se dešavalo uticalo na te stvari. Koliko sam vidio na ovom treningu imaju odličnu komunikaciju, pa ne želim ni da se vraćam na te stvari. Što je bilo bilo je, želim da gledamo samo pozitivno, samo ka naprijed".

Koliko će mu biti teško da nametne neke svoje ideje?

"Sigurno je da neće biti jednostavno, nema mnogo vremena do prve utakmice, ali opet, ovo su školovani igrači i sreća je da ja poznajem  igrače i oni mene, pa ću ih podsjetiti na neke stvari i ideje i pokušaćemo da već protiv Radničkog sprovedemo nešto u djelo", rekao je Rašović, dodavši da neće biti nekih velikih promjena u timu.

Kaže da će nastaviti ono po čemu je Partizan prepoznatljiv - pas igra i napadački sistem. Dodao je da mu je omiljena formacija 4-4-2 i da će to odmah uspostaviti.

Kod igrača Rašović vidi glad za pobjedama i titulom!

"Vidim da su igrači željni uspjeha i titule, titula je potrebna i njima i klubu i vjerujem da mogu da im prenesem svoje iskustvo i ogromnu energiju", istakao je novi trener Partizana i pozvao ponovo navijače da pomognu ekipi da ostvari cilj.

(V. S. - MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC