• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karager se seli na TV

Fudbaler Liverpula pronašao je novo zanimanje i postaće komentator za "Sky sports".

 Karager se seli na TV Izvor: MONDO

Džejmi Karager najavio je kraj karijere po okončanju aktuelne sezone, ali nije mu mnogo trebalo da pronađe novu zanimaciju.

Od avgusta će se priključiti timu bivših igrača koji komentarišu za "Sky sports". Među njima su Geri Nevil, Džejmi Rednap, Grem Sunes, Najal Kvin i Alan Smit.

"Stalno gledam 'Sky sports' i ne mogu da dočekam da postanem dio njihovog tima za prenose utakmica. Ono što je 'Sky' uradio za fudbal u posljednjih 20 godina je nevjerovatno i oduševljen sam što ću biti dio njihovih uzbudljivih planova za sljedeću sezonu", rekao je zadovoljni Karager.

Ovaj štoper je u januaru napunio 35 godina, a nedugo potom objavio je da će prestati da aktivno igra fudbal na kraju sezone.

"Mislim da mi je ovo najbolji mogući potez: da se povučem iz jednog od najboljih fudbalskih klubova na svijetu i pređem u jednu od najboljih televizija. Dok taj trenutak ne dođe, ostaću potpuno koncentrisan na ostatak moje igračke karijere u Liverpulu i jedva čekam da sezonu završim sa dobrim rezultatima", rekao je Karager.

Karager je cijelu karijeru proveo u Liverpulu, za koji ima 734 nastupa u svim takmičenjima, od čega 505 u Premijer ligi. Sa klubom je osvojio Ligu šampiona, Kup UEFA, dva Superkupa, dva FA kupa i tri Liga kupa.

"Džejmi ima sve što stručni analitičar treba da ima: mišljenja, iskustvo i nevjerovatno znanje. Njega svi jako poštuju u fudbalu i znam da je njegov veliki uvid u današnje igrače, timove i taktiku još više poboljšati naše praćenje fudbala", rekao je poslovni direktor "Sky sportsa" Berni Frensis.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty images/ Tom Szczerbowski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC