• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo otkrio da ide iz Reala, a novinar...

POBJEGAO!? Pogledajte šokantan kraj intervjua...

 Murinjo otkrio da ide iz Reala, a novinar... Izvor: MONDO

Treća uzastopna eliminacija Žozea Murinja u polufinalu Lige šampiona sa Realom iz Madrida, svi su izgledi, ujedno je i rastanak trenera i kluba.

Poslije ispadanja u dva burna meča sa Borusijom iz Dortmunda, upitan da li će ostati i naredne sezone u prestonici Španije, Portugalac je rekao:

"Možda neću... Hoću da idem tamo gdje me žele".

I onda!? Reporter je izjavio: "Shvatiću ovo kao Engleska - moram da idem!", i "isjekao" je Murinja u pola rečenice!?

Šokantno! Vjerovatno je čovjek požurio da javi kako je Murinjo novi menadžer Čelsija.

Praktično od jesenas, kada je Barselona stekla nedostižnu prednost u Primeri, evropski mediji bave se time gdje će Murinjo nastaviti karijeru, a posljednja i još nepotvrđena informacija odnosi se na njegov povratak u Čelsi, gdje bi trebalo da povede i neke igrače Reala.

Gdje ga žele - nije bilo nikoga da pita Murinja, pa ćemo vas podsjetiti šta je nedavno govorio Mu.

"U Engleskoj me vole i navijači i mediji. Tamo sam pošteno kritikovan kada za to postoje razlozi, kao što sam pošteno i nagrađen kada to zaslužim. U Španiji postoje ljudi koji me mrze, čak i u ovoj prostoriji", požalio se Murinjo tokom konferencije za medije.

Slično je govorio i kada je odlazio iz Intera, odnosno Italije.

Da li je ova njegova izjava potvrda tog trača ili Mu ima nešto drugo u planu? Bilo kako bilo, on je ove večeri komentarisao i utakmicu... Na svoj način.

Real je u revanš meču polufinala pobijedio Borusiju na Santijago Bernabeu rezultatom 2:0, što je bilo nedovoljno da se nadoknadi poraz od 1:4 u prvom susretu u Njemačkoj. Golove su u 83. i 89. minutu postigli Karim Benzema i Serhio Ramos, ali je Real svoju šansu, iako malo, propustio u prvih 20 minuta kada je čuvar mreže Borusije Roman Vajdenfeler činio čuda i odbranio dvije velike šanse Gonzalu Iguainu, Kristijanu Ronaldu dok je Mesut Ozil promašio gol.

Potom je Borusija počela da koristi ultra ofanzivu Reala u nastavku, koji je igrao praktično bez bekova, sa dva štopera pozadi, Robert Levandovski pogodio je prečku, a Ilkaj Gindogan promašio što se ne promašuje, tačnije zicer mu je odbranio Dijego Lopez.

To je Real na kraju umalo kaznio, ali su Madriđani prekasno postigli golove... Dortmund ide u London na finale.

Murinjo smatra da je tome doprinio i engleski sudija Hauard Veb, koji je prema mišljenju "Specijalnog" morao da isključi štopera Matsa Humelsa.

"Veoma sam tužan zbog Hauarda Veba. Mnogo sam razočaran njegovim suđenjem, jer mi je on jedan od najomiljenijih sudija. Ono je bio crveni karton za Matsa Humelsa, svi su to vidjeli", rekao je Murinjo i potom prokomentarisao:

"Ali, Hauard je u tom trenutku bio običan čovjek, a ne sudija. Pomislio je 'ako mu dam crveni karton, propustiće finale...'"

Poslije svega, bio je iskren i realan.

"Ipak, ne smijemo da zaboravimo da smo mi ispali u prvoj utakmici kada smo bili mnogo, mnogo loši".

Prije Borusije, Murinjo je ispadao u polufinalu od Bajerna i Barselone i tako upisao Real u knjigu kao prvi klub koji je doživio tri uzastopne eliminacije u polufinalu Lige šampiona. Prije toga, kao menadžer Čelsija, Murinjo je dva puta ispadao u polufinalu od Liverpula.

Šampion Evrope bio je sa Portom i Interom.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC