• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko će koštati Marković?

Engleski mediji objavili su da je Čelsi najbliži potpisu ugovora sa napadačem Partizana, ali uz apsurdne razlike u mogućim obeštećenjima.

 Koliko će koštati Marković? Izvor: MONDO

Priča o transferu Lazara Markovića (19) u Čelsi već je toliko stara, da se prosječan fudbalski navijač vjerovatno i ne sjeća kada je ta mogućnost prvi put nagoviještena u domaćim medijima (bilo je to u maju 2012).

Bez obzira na to da li je Marković i dalje Partizanov, ili je još jesenas prodat investicionom fondu izraelskog menadžera Pinija Zahavija, obistinile su se najave predsjednika crno-bijelih Dragana Đurića i doskorašnjeg sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića - da će reprezentativac Srbije ostati u Humskoj 1 do kraja aktuelne sezone.

Međutim, kraj sezone je sve bliži, pa bi već ovog ili sljedećeg mjeseca trebalo očekivati rasplet pomalo naporne sage, tokom koje je popularni Markec proveo nekoliko nedelja na liječenju u Engleskoj (zašto baš tamo?) i u proljećnom dijelu sezone odigrao tek 45 minuta, u nedjelju protiv Novog Pazara.

Informacije sa Ostrva idu u prilog spekulacijama vezanim za Čelsi, koji je u novinama od srijede proglašen glavnim favoritom u trci za "brzonogog napadača, koji djeluje sa pozicije povučenog centarfora".

Čak i interesantniji od Markovićeve destinacije su iznosi obeštećenja kojima barataju engleski mediji.

Tabloid "San", tako, pominje šest miliona funti, a novinar "Dejli Mejla" Sajmon Džons, koji je zimus naveo da će obeštećenje iznositi osam miliona funti, sada je "promijenio ploču" i u naslovu istakao da će Marković koštati čak dva i po puta više - dakle, 20 miliona!

Koliko će od ukupnog iznosa pripasti Partizanu, tek ostaje da se vidi.

Prilično je realno da Lazar Marković u slučaju odlaska na Stamford Bridž ovog ljeta, odmah bude proslijeđen na pozajmicu, kako bi sticao iskustvo u nekoj manje zahtjevnoj sredini.

Tako je Čelsi ljetos poslao Romelua Lukakua u Vest Bromvič Albion, Kevina De Bruina u Verder, Gaela Kakutu u Vitese, Džefrija Brumu u Hamburger, odnosno Lukasa Pjacona u Malagu u januarskom prelaznom roku.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC