• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski odbio Junajted zbog Bajerna?

Poslije vijesti da je Levandovski odbio ponudu Mančester Junajteda, sve je izvjesnije da će Poljak, poput Gecea, otići iz Borusije u Bajern.

  Levandovski odbio Junajted zbog Bajerna?  Izvor: MONDO

Engleski tabloid "The Sun" objavio je u petak da ser Aleks Ferguson odbijen u najmeri da dovede Levandovskog, koji se sprema da potpiše petogodišnji ugovor sa Bajernom prema kojem bi zarađivao 160.000 funti. Bajern je ove sezone, uplativši izlazeću klauzulu, uzeo najvećem rivalu 20-godišnjeg Gecea za 37 miliona evra.

Levandovski je, poslije fantastične sezone i posebno prve utakmice polufinala Lige šampiona sa Realom, kada je postigao sva četiri gola u pobjedi od 4:1, procijenjen na oko 30 miliona evra. To nije minimalna klauzula u ugovoru, koju Dortmund neće biti u situaciji da odbije, već njegova tržišna cijena.

Međutim, ukoliko stigne ponuda od Bajerna (ili nekog drugog kluba), a Borusija je odbije - otvara se novi problem: Poljaku narednog ljeta ističe ugovor i on bi, primoran da ostane i naredne sezone, na ljeto 2014. godine otišao bez obeštećenja.

Dok njegov menadžer najavljuje da će on sigurno već ovog juna napustiti Borusiju, iz Borusije poručuju da ga neće dati ni Bajernu, ni Mančester Junajtedu, makar za 365 dana otišao bez centa obeštećenja.

"The Sun" tvrdi da će - ukoliko njega pitaju - Levandovski izabrati Bajern i rad sa Pepom Gvardiolom. To je kao razlog prelaska iz Dortmunda u Minhen naveo i Gece.

(MONDO, foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC