• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Kaznite izgrednike, ne klub

Superligaš zatražio od FSS da za incidente na meču sa Partizanom kazni pojedince koji su ih izazvali, a ne prave ljubitelje fudbala u Novom Pazaru.

 NOVI PAZAR: Kaznite izgrednike, ne klub Izvor: MONDO

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak zbog incidenata na utakmici između Novog Pazara i Partizana, a odluka o eventualnim kaznama biće donijeta krajem nedjelje, poslije prvomajskih praznika.

U iščekivanju odluke Novi Pazar obratio se saopštenjem u kojem se kaže da "treba pronaći izgrednike koji nanose štetu klubu i kazniti ih, a ne da zbog njih ispaštaju svi pravi ljubitelji fudbala".

"Jesenas kad smo poslije prve utakmice, nepravedno kažnjeni sa dvije utakmice zbog nedolične parole, tražili smo kao uprava da se pronađu pojedinci, procesuiraju, kazne i na taj način speremo sramotu sa građana i grada Novog Pazara.  Mi smo bili i jedina uprava u Superligi koja je javno tražila da se pronađu i osude pojedinci počinioci nereda na utakmicama.

Nemoćni, kao i svi drugi klubovi, poznavajući mentalitet našeg građanina, molili smo da nam ne dolaze navijači sa strane, a svoje više nismo vodili na gostovanja. Predlagali smo FSS da na ovaj način pomogne našem klubu", stoji u saopštenju Novog Pazara, koje je potpisao potpredsjednik kluba Vuica Tiosavljević.

Pazarci navode da su uoči svakog meča vršili detaljne pripreme sa nadležnim organima, a posebno je to učinjeno pred duel sa Partizanom, ali "nažalost, ponovo se pojavljuju pojedinci koji nanose veliku štetu klubu, kao i gradu Novom Pazaru".

"Ograđujemo se od svih pojedinaca, koje ne možemo da nazovemo navijačima našeg kluba, a koji su izazivači i najmanjeg incidenta na ovako važnim utakmicama, a posebno kada se borimo za goli opstanak.

Zato ponovo apelujemo na nadležne organe da pronađu izgrednike, kako ne bi bio kažnjen klub, a posebno pravi ljubitelji fudbala negledanjem utakmica.

Svjesni smo početničkih propusta u organizaciji, ali i toga da je nepodijeljeno mišljenje ljubitelja fudbala u Srbiji da je Novi Pazar podigao gledanost i neizvjesnost u Superligi.

Kao uprava takođe sve smo učinili da dočekamo i ispratimo ekipe kao najbolji domaćini", stoji, između ostalog, u saopštenju Novog Pazara

(MONDO, foto: fknovipazar.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC