• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marko je divno dijete ali se brzo iznervira"

Vladimir Vermezović po ko zna koji put stao u odbranu temperamentnih igrača, ali je priznao da je Šćepović nedavno pokvario atmosferu u timu.

 "Marko je divno dijete ali se brzo iznervira" Izvor: MONDO

Neprikladno ponašanje Partizanovih fudbalera u posljednje vrijeme postalo je često. To ne krije trener Vladimir Vermezović, koji je do nedavno vodio ekipu i tako imao ulogu pedagoga ovim mladim momcima.

Na konferenciji za medije povodom rastanka sa Partizanom, pokušao je da objasni u čemu je problem.

Po njegovim riječima - u školi. Kako obrazovnoj, tako i fudbalskoj, Partizanovoj.

"Nisam primijetio da atmosfera ne valja. Posljednjih dana Marko (Šćepović) malo ju je poremetio, jer je on bio taj koji je ulazio u konflikte sa drugim igračima. Ima takvih slučajeva i u drugim klubovima, sve se to dešava u žaru borbe. Marko je divno dijete, ali ima taj problem što se brzo iznervira", pokušao je Vermezović da odbrani mladog napadača koji je prije desetak dana imao incident na treningu sa Lazarom Markovićem i Aleksandrom Mitrovićem.

Prethodno i sa Nikolom Ninkovićem i Sašom Markovićem, podsjetio je Vermezović.

"Očigledno je da takvi izlaze iz škole i da je tu negde začkoljica, ali sad možemo da pričamo kao roditelji...", dodao je doskorašnji trener crno-bijelih.

Koje škole, regularne ili Partizanove?

"Pa, je l' postoji regularna škola? Tu je prvi problem. Način njihove komunikacije je strašan. Nevjerovatno je koliko psovki koriste. Kada bih vam sada prenosio neke od njih morali bi na televiziji da stave znak 'zabranjeno za mlađe od 18 godina. Probao sam to da spriječim kaznama od 10, 20 evra, punili smo kasu, ali je onda nestalo para'", rekao je Vermezović uz osmijeh, aludirajući na loše finansijsko stanje u klubu iz Humske.

"Ipak, u svim tim nestašlucima ja nisam prepoznao zlu namjeru. Pa Marko (Šćepović) i Mitar (Mitrović) su se poslije spornog treninga izgrlili u svlačionici i sve je bilo dobro, kao da se nije desio konflikt".

Vermezović je kazao da su igrači Partizana nezadovoljni jer ne primaju plate i da im to predstavlja veliki problem, kao i da priča koju je prenio sa gostovanja u Milanu, kada je rekao da fudbaleri nisu izašli u grad da kupe suvenire jer nemaju para, nije bila izmišljotina, već nešto što mu je rekao Saša Ilić, kao kapiten tima.

"Neki igači po tri, četiri mjeseca nisu primili platu. To su mi sami rekli... Pred utakmicu u Novom Pazaru lično sam premirao igrače od svojih para. Na sve načine sam pokušavao da ih motivišem", otkrio je Vermezović.

Ipak, utakmica u Novom Pazaru je završena bez golova, a Vermezovića je na klupi naslijedio Vuk Rašović.

(J. T. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC