• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajnkes krije karte za Vembli?

Bavarci gostuju Borusiji bez Lama, Švajnštajgera, Riberija i Robena, koji su svi zaradili povrede u srijedu na Nou Kampu.

 Hajnkes krije karte za Vembli? Izvor: MONDO

Bajern tri kola prije kraja ima 20 bodova više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda, sa kojom će se u subotu sastati u okviru 32. kola Bundes lige, a tri nedjelje kasnije u znatno, znatno važnijem okršaju, za titulu prvaka Evrope.

Jup Hajnkes saopštio je novinarima da na gostovanje "milionerima" zbog lakših povreda zadobijenih u revanš susretu sa Barselonom neće voditi Filipa Lama, Bastijana Švajnštajgera, Franka Riberija i Arjena Robena.

Toni Kros van stroja je od početka aprila, kada je u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa povredio primicač i završio sezonu.

"Bez obzira na povrede, pripremićemo se da odigramo utakmicu na način na koji uvijek igramo. Fizički zahtjevi od igrača su enormni, tako da je nekima potrebno više vremena za oporavak", rekao je trener Bajerna.

Bavarcima bodovi iz subotnjeg meča ne znače ništa, ali je sigurno da bi voljeli da produže seriju pobjeda u proljećnom dijelu prvenstva Nemačke - do sada su odigrali 14 utakmica i osvojili maksimalna 42 boda.

Uz to, oni imaju motiv da savladaju Borusiju u Bundes ligi prvi put od februara 2010. godine (pet utakmica bez pobjede).

Ostaje da se vidi hoće li trener "milionera" Jirgen Klop na bilo koji način kalkulisati pred okršaj na Vembliju 25. maja, s obzirom na to da je njegov tim praktično osigurao drugu poziciju na tabeli, ispred Bajer Leverkuzena.

Meč na Vestfalenu počinje u subotu u 18.30 časova, jesenas u Minhenu bilo je neriješeno - 1:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC