• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez: Levandovski, dođi na sekund

Prvi čovjek Reala poslije revanša polufinala Lige šampiona odveo centarfora Borusije u prostoriju blizu svlačionice. Razgovarali o mogućoj saradnji.

 Perez: Levandovski, dođi na sekund Izvor: MONDO

Kada predsjednik Reala Florentino Perez poželi nekog igrača u ekipi, on ga najčešće i dovede. Ishod priče o transferu još je izvjesniji kada se i lično angažuje.

Čast da razgovaraju sa njim "oči u oči" imali su samo pojedini, probrani fudbaleri. Zinedin Zidan i Kaka neki su od njih...

U utorak uveče privilegovan je postao i Robert Levandovski (25), napadač Dortmunda koji je u duelu sa "kraljevskim klubom" prošle nedjelje postigao četiri gola i pogurao svoju Borusiju do finala Lige šampiona.

U revanšu nije bilo iznenađenja. Madriđani su na svom stadionu pobijedili sa nedovoljnih dva gola razlike (2:0) i još jednom okončali evropsku misiju bez trofeja.

Njemački "Bild" u subotu je otkrio zanimljivu priču o događajima oko svlačionice poslije utakmice.

Prema pisanju uticajnog i tiražnog lista, Florentino Perez prišao je Levandovskom nekoliko minuta nakon meča, uhvatio ga za ruku i odveo u jednu od prostorija blizu tunela u kome se nalaze svlačionice.

"Napadač Borusije i svemoćni predsjednik Reala pričali su oko deset minuta. Poljak je bio šokiran Florentinovom inicijativom... Prvi čovjek kluba odmah je prešao na stvar i rekao mu da želi da ga dovede u Madrid", iznosi "Bild".



Autor teksta naveo je da Levandovski nije odmah odbacio mogućnost da se preseli u Španiju, "iako je već postigao dogovor sa Bajernom".

Menadžer snažnog napadača Maik Bartel potvrdio je poslije prve utakmice Borusije i Reala da njegov klijent u junu definitivno odlazi iz Dortmunda. I pored toga što je najčešće dovođen u vezu sa Bajernom (poput svog saigrača Marija Gecea), Bavarci su demantovali navode da je taj transfer dogovoren.

Uprkos saopštenjima, u Njemačkoj očigledno vlada mišljenje da je prelazak Poljaka na Alijanc arenu "gotova stvar", pa će biti zanimljivo vidjeti borbu Reala za njegov potpis.

(MONDO, foto: Beta/AP/Alberto Di Lolli, Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC