• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestoka svađa Klopa i Zamera u Dortmundu

Pogledajte "dripački" potez Rafinje, ne jedan, nego dva, zbog čega je Jirgen Klop imao šta da kaže i njemu i Matijasu Zameru.

  Žestoka svađa Klopa i Zamera u Dortmundu  Izvor: MONDO

Iako ono pravo tek predstoji 25. maja na "Vembliju", iako ni jednima, ni drugima bodovi u Bundesligi nisu značili ništa jer je Bajern odavno šampion, a Borusija svakako druga, iako su i Jirgen Klop i Jup Hajnkes izveli skoro pa rezervne sastave, naročito Hajnkes, u subotu u Dortmundu je bilo sve samo ne - nevanžno!

Uz mnogo prljavih poteza, rasprava, udaranja, laktanja: Borusija - Bajern 1:1 u predigri predstojećeg svenjemačkog finala Lige šampiona u Engleskoj.

Robert Levandovski propustio je da pogodi penal u drugom poluvremenu i porazi Bajern, što možda i ne bi bilo nevažno pred put u London, a navijači Borusije poslije nekoliko nedelja ćutnje o izdaji svog ljubimca Marija Gecea, koji je u sred trke za titulu prvaka Evrope otišao u redove najvećeg rivala, rekli su šta misle o njemu porukom:

"Trčanje za novcem pokazuje koliko zaista imaš srca, odj... Gece".

Na sve to, uz mogućnost da i Levandovski pređe u Bajern, nadovezala se i priča o tome da je prije devet godina Bajern pozajmicom (uz kamatu) od dva miliona evra pomogao Borusiji da ne bankrotira, što su u Dortmundu oštro demantovali i podsjetili da je Borusija taj novac vratila sa kamatom, pa je tako tim iz Bavarske imao itekako interesa u tom potezu, a ne namjeru da spasi rivala.

Bilo kako bilo na terenu je sjevalo na sve strane. I onda se dogodio žestok verbalni obračun između trenera Borusije Jirgena Klopa i sportskog direktora Bajerna iz Minhena, Matijasa Zamera, inače bivše legende i kapitena Dortmunda.

Svemu je prethodio "dripački" potez Brazilca Rafinje koji je u duelu udario laktom u lice Jakuba Blaščikovskog, koji je pao kao pokošen, a sudija je s pravom dodijelio Rafinji drugi žuti karton, iako je mogao "ladno" da mu da i crveni.

Stvorila se tu neka gužva na terenu, poslije čega je Rafinja "ovjerio" prstom po obrazu pomoćnog sudiju, a zbog svega toga Klop mu je "očinski" pokazao put u svlačionicu i...

...ma, uostalom, pogledajte OVDJE I OVDJE. I nemojte da vam promakne trenutak kada se rasprava završi, a Klop napravi "onu njegovu facu".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Christof Koepsel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC