• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bartonovo "Zbogom Albionu" poslije 12 minuta

Problematični engleski fudbaler Džoi Barton saopštio da završava reprezentativnu karijeru koja je trajala čitavih 12 minuta.

 Bartonovo "Zbogom Albionu" poslije 12 minuta Izvor: MONDO

To može samo Džoi Barton!

U danu kada se od engleske reprezentacije oprostio dugogodišnji stub odbrane Gordog Albiona, Rio Ferdinand, svoj oproštaj od nacionalnog dresa saopštio i fudbaler KPR-a na pozajmici u Marseju Džoi Barton.

"I ja sam odlučio da završim reprezentativnu karijeru. Bila mi je čast predstavljati svoju zemlju tako dugo i na tako slavan način. Odlučio sam da se posvetim klupskim obavezama. Nadam se da ćete me razumjeti", napisao je Barton na svom tviter profilu.

Ništa u ovome ne bi bilo čudno da ovaj fudbaler, poznatiji po incidentima nego igrama na terenu, nije odigrao samo jedan meč za selekciju Engleske, tačnije proveo je samo 12 minuta na terenu u bijelom dresu engleske reprezentacije.

Bilo je to 7. februara 2007. godine na prijateljskom meču Engleske i Španije na Old Trafordu. Barton je ušao u igru 12 minuta prije kraja zamijenivši Frenka Lamparda i bilo je to njegov prvi i posljednji nastup za nacionalnu selekciju.

Barton je poslije toga bio u nemilosti nekoliko engleskih selektora zbog svog problematičnog ponašanja, čestih sukoba sa protivničkim igračima i svojim saigračima, premlaćivanja muškarca u centru Liverpula zbog kojeg je služio i zatvorsku kaznu, te izjava u kojima je često znao da potkači saigrače, protivnike, ali i uprave bivših klubova i onih u kojima je nastupao.

Očigledno je da je Barton namjerno izabrao Rioov oproštaj da se i on u svom stilu oprosti od igranja za Gordi Albion, a činjenicu da u rubrici „nastupi za nacionalni tim“ ima brojku 1 iskoristio je da se našali na svoj račun.

"Moja omiljena fotografija iz moje duge, slavne reprezentativne karijere", napisao je Barton i postavio sliku sa pecanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC