• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN i ZVEZDA: Navijajte sportski!

"Vječiti" rivali apelovali su na sve navijače da na sportski način isprate predstojeći 144. duel Partizana i Crvene zvezde.

 PARTIZAN i ZVEZDA: Navijajte sportski!  Izvor: MONDO

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da su na sastanku sa predstavnicima Crvene zvezde i Ministarstva unutrašnjih poslova dogovorene sve mjere kako bi utakmica u subotu u Humskoj (19.30 TV Arena Sport) prošla bez izgreda na tribinama.

"Naš zajednički apel je da se među navijačima smanje tenzije. Nije ni prvi ni posljednji put da derbi odlučuje o tituli. Želimo da sve bude riješeno na terenu, presudna je uloga igrača, a mi sa strane možemo da im pomognemo korektnim navijanjem. Pozivamo navijače da budu bučni i bodre svoju ekipu bez sukoba i incidenata", kazao je Grubor na sastanku sa novinarima.

On je dodao da je iz bezbjednosnih razloga kapacitet stadiona smanjen za pet do deset odsto i da će oko 700 redara pomagati pripadnicima policije i službi obezbjeđenja.

"Video nadzor će biti pojačan u odnosu na prethodne utakmice. Nije samo rizičan stadion i okolina, već cijeli grad, i zato je važno da svi zajedničkim snagama pomognemo policiji u sprečavanju eventualnih navijačkih nereda", poručio je prvi operativac crno-bijelih.

Grubor je naveo da će stadion biti blokiran, uz pojačanu kontrolu navijača, pozivajući sve da blagovremeno nabave ulaznice i na vrijeme dođu na utakmicu pošto će blagajne raditi u subotu do 17 sati.

"Postoje nagovještaji da će se pojedinci pojaviti sa falsifikovanim ulaznicama. Međutim, kontrole će biti rigorozne i preporučujemo im da to ne čine", poručio je Grubor.

Derbi utakmica 28. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se na stadionu u Humskoj u subotu od 19.30 sati.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC