• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Džajić konačno u Humskoj?

Predsjednik i najbolji fudbaler u istoriji Crvene zvezde, blizu je odluke da koriguje svoj stav o neodlasku na stadion Partizana.

 MONDO: Džajić konačno u Humskoj?  Izvor: MONDO

Kako saznaje MONDO u Ljutice Bogdana 1a, važnost 144. "vječitog" derbija i prilike koje je zatekao u srpskom fudbalu po povratku u Crvenu zvezdu (pet godina bez titule), navele su Dragana Džajića da za subotu u 19.30 časova rezerviše mjesto u loži stadiona crno-bijelih, gdje po sopstvenim riječima, dugo nije odlazio "iz ličnih razloga".

Džajić - koji je kao igrač debitovao u Humskoj prije tačno pola vijeka - konačnu odluku će saopštiti najbližim saradnicima u petak, kada će crveno-bijeli "vječitom" rivalu dostaviti spisak "VIP" gostiju i zvanica kluba.

Dok se čeka odluka prvog čovjeka Zvezde, nesporno je da će utakmici prisustvovati svi ostali najbliži Džajićevi saradnici, prije svih potpredsjednici Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev.

Njima trojici biće to prvi derbi na funkcijama u fudbalu.

Našem portalu takođe je rečeno da na "Marakani" još nisu odlučili da li će igrače stimulisati dodatnim premijama za pobjedu i prvo mjesto, preko onoga što već stoji u klupskom pravilniku, a on predviđa samo bonuse za boravak na vrhu tabele, osvajanje titule i kupa.

U Ljutice Bogdana se tri dana prije derbija pričalo i o tome ko će biti delegiran da sudi "meč sezone". Iako za sada nema ni nagovještaja, u Zvezdi očekuju da to bude Milorad Mažić, u ovom trenutku naš najcjenjeniji i najbolje kotirani arbitar u evropskim okvirima.

Zanimljivo, prethodna uprava crveno-bijelih je svojevremeno tražila izuzeće sudije iz Vrbasa, upravo zbog "grijehova" u jednom od susreta sa Partizanom, koji je u sezoni 2009/10 odlučio prvaka Srbije.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC