• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović okuplja "orlove" 23. maja

Selektor Srbije zakazao okupljanje reprezentacije za nedelju dana u Staroj Pazovi, gdje će trenirati do meča sa Belgijom, 7. juna.

 Mihajlović okuplja "orlove" 23. maja  Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović tvrdi da reprezentativci Srbije nisu izgubili motiv i želju za dokazivanjem, uprkos tome što više ne postoje šanse da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

On će nacionalni tim okupiti već 23. maja u Staroj Pazovi, kako bi se što bolje pripremili za kvalifikacioni meč sa Belgijom.

Selektor je najavio da će poziv dobiti i igrači iz domaćeg šampionata - Aleksandar Mitrović iz Partizana, Darko Lazović, član Crvene zvezde, kao i Aleksandar Katai, fudbaler Vojvodine, a dobra vijest je što će nacionalnom timu ponovo priključiti Lazar Marković.

Većinu igrača Mihajlović će imati na raspolaganju dve nedelje prije meča u Briselu, što će biti dobra prilika da se uigraju.

"Svi igrači koji svoje klupske obaveze budu završili do 23. maja odmah će doći u Pazovu, dok će se naknadno priključivati ostali reprezentativci u fazama. Treninge bi trebalo da imaju do 1. juna u Kući fudbala, ali to neće biti klasične pripreme, jer neće imati obaveze da ostaju u Staroj Pazovi", izjavio je za "Žurnal" Mihajlović.

"Orlovi" će u Brisel putovati oslabljeni, jer se nedavno povrijedio Zoran Tošić, a neizvjestan je i nastup Filipa Đuričića koji je zadobio prelom dva rebra.

"Od 1. juna do polaska u Brisel na snazi će biti strogi režim rada i potpuna priprema za meč sa Belgijom", najavio je Mihajlović.

Ukoliko "orlovi" trijumfuju 7. juna na stadionu "Kralj Boduen", mogli bi Hrvatima da otvore put ka prvom mjestu u grupi, s obzirom na to da kao i belgijanci imaju po 16 bodova.

Mihajlović je istakao da će uskoro biti poznato i da li će selekcija Srbije odigrati prijateljski duel u junskom terminu.

"Rukovodstvo Saveza trenutno traži rivala za 11. jun. Sve će biti poznato do kraja nedelje, i od toga zavisi koliko ću igrača pozvati na pripreme. Ako budemo našli protivnika, ono što je sigurno da će standardni igrači poput Baneta Ivanovića, Nevena Subotića, Dušana Baste i još neki koji su standardni u svojim klubovima, biti slobodni odmah poslije meča sa Belgijom, jer im je potreban odmor, dok će šansu dobiti fudbaleri sa manjom minutažom", jasan je selektor Srbije.

Srbija u grupi A kvalifiikacija za Mundijal 2014. zauzima treće mjesto sa sedam osvojenih bodova, iza Belgije i Hrvatske.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC