• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Objektivno, bolji smo od "vezira"

Oliver Jandrić i Nikola Vasiljević poručili da će Borac učiniti sve da pobijedi Travnik i ostane u trci za plasman na evropsku scenu.

 BORAC: Objektivno, bolji smo od "vezira" Izvor: MONDO

Banjalučani više ne zavise isključivo od svojih rezultata kad je u pitanju plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope jer im treće mjesto, koje trenutno drži sarajevski Olimpik, izmiče za jedan bod.

"Vukovi" gostuju rasterećenom Radniku u Bijeljini u subotnjoj utakmici 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, dok će Borac biti domaćin Travniku (TV Arena sport 1, 17 h) u dvoboju u kojem ne može biti nikakvih kalkulacija jer "vezirima" gori pod nogama, a crveno-plavima "visi" Evropa.

Zato je pomoćni trener Borca Oliver Jandrić najavio ofanzivu na Travničane od prvog minuta.

"Ulazimo ofanzivno u dvoboj protiv Travnika jer samo pobjedom ostajemo u trci za plasman na evropsku scenu. Još smo u opticaju i sve ćemo uraditi što je u našoj moći da osvojimo bodove. Na sreću, napokon smo svi zdravi i nemam nikakvih kadrovskih problema pred ovu utakmicu", rekao je Jandrić, koji do kraja sezone mijenja na klupi Slobodana Starčevića.

Podsjetimo, prvi strateg Banjalučana stažira u Njemačkoj kako bi dobio PRO licencu koja je jedna od prepreka crveno-plavih na putu ka dobijanju "zelenog svjetla" od strane Fudbalskog saveza BiH za nastup u Evropi.

Mada, prema tvrdnjama predsjednika crveno-plavih Slobodana Radulja u cijeloj priči se događaju i "razne igranke na štetu Borca".

Jedna od tih mogućih "igranki" je i delegiranje sarajevskog sudije Emira Alečkovića za meč Borca i Travnika, ali s tom ocjenom nije se složio Jandrić.

"Ako mi budemo pravi, taj faktor neće negativno uticati na ishod utakmice. Bez obzira na to, objektivno, mnogo smo bolji tim i vjerujem da eventualna pristrasnost arbitra neće moći da nas poremeti u našoj namjeri da uknjižimo bodove. Ali, iskreno ne vjerujem u to".



I fudbaler Banjalučana Nikola Vasiljević ponovio da je cilj osvajanje tri boda i uz povoljan rasplet u susretu Radnika i Olimpika, u konačnici i izlazak na međunarodnu scenu.

"Naš cilj je od početka proljećnog dijela bilo treće mjesto. Moramo da dobijemo ‘vezire’ kako znamo i umijemo a onda da idemo u Gabelu na meč posljednjeg kola sa GOŠK-om. Osim evropskog sna, imamo obavezu da se na oproštaju našim navijačima odužimo pobjedom", podvukao je Vasiljević.

(N. Š./ MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC