• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječija uvertira finala LŠ u Banjaluci

U Banjaluci će 25. maja biti održana Mini liga šampiona u fudbalu pod nazivom "Nasmij dijete"…

 Dječija uvertira finala LŠ u Banjaluci Izvor: MONDO

Ovo takmičenje organizuju "Unikredit banka" i "Otvorene zabavne škole fudbala CCPA", a riječ je o trećoj Mini ligi šampiona, koja se nakon Sarajeva i Mostara seli u grad na Vrbasu.

Organizatori najavljuju učešće više od 400 djevojčica i dječaka uzrasta od sedam do 12 godina iz 26 gradova Bosne i Hercegovine.

Mališani će biti obučeni u majice fudbalskih klubova "Bajern" i "Borusije Dortmund", koji će istog dana odmjeriti snage na londonskom stadionu "Vembli" u finalu elitnog klupskog takmičenja.

"Sigurni smo da ćemo provesti još jedan radostan i zabavan dan. Očekujemo sunčano vrijeme, puno smijeha, lopti i šutiranja, žongliranja, plesa, zabave i učenja. Na kraju Mini lige šampiona, kao i do sada, djeca će poručiti velikim `Bajernu` i `Borusiji` da igraju fer, s poštovanjem i da bolji pobijedi", rekao je direktor "Unikredit banke“ Banjaluka Ivan Vlaho.

On je dodao da će za djecu biti organizovane radionice i da će najboljima biti uručene nagrade.

Pokrovitelji manifestacije koja će biti održana ispred Robne kuće Boska jesu UEFA, Unikredit, Unikredit lising, Masterkard i Ford, a sve uz podršku Fudbalskog saveza Republike Srpske, Fudbalskog saveza BiH i grada Banjaluka.

Koordinator projekta "Otvorenih škola fudbala" Esad Hadžijusufović istakao je da je cilj Mini lige šampiona da nasmije djecu koja treba da se druže i uče.

On je dodao da je transport za sve mališane organizovan i izrazio želju da naredne godine djecu odvedu u Lisabon gdje će biti održan finalni meč.

(Srna, foto: Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC