• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Kad ti žensko okrene leđa...

...onda znaj da si baš zeznuo stvar.

 FOTO: Kad ti žensko okrene leđa... Izvor: MONDO

Mario Gece tokom fantastične sezone 2012/13, koju Borusija iz Dortmunda ima priliku da završi osvajanjem druge titule prvaka Evrope, a prve od 1997. godine, napravio je veliki grijeh i u njenom jeku potpisao za najvećeg rivala, Bajern iz Minhena.

Sudbina je potom "htjela" da se baš ova dva kluba, Geceov sadašnji i budući, sastanu u finalu Lige šampiona na "Novom Vembliju", a da sve bude zanimljivije trener Dortmunda Jirgen Klop namjerava da uvrsti "izdajnika" u startnih 11 i suprotstavi ga budućim saigračima.

Usput, apeli ljudi iz Borusije upućeni navijačima da ne vrijeđaju "grešnog" Gecea samo su donekle usvojeni. Poslije uvredljivih transparenata, tri navijača žuto-crnih na nešto civilizovaniji, ali možda i upečatljiviji način, pokazala su šta misle o Geceovom potezu.

Od njih troje, dvije su djevojke.

Svako je stavio "krst" preko brojeva koje je Gece nosio tokom četiri sezone u seniorskom timu Borusije, za koju je debitovao kao 18-godišnjak, a postao "persona non grata" u 23. godini.

Gece je tokom sezona 2009/10 i 2010/11 nosio broj "31", naredne sezone uzeo je "11", a kada se "otvorila" desetka prošlog ljeta, odlučio je da je prisvoji i to dovoljno govori kakav je status u klubu imao mladi njemački reprezentativac, kojeg je Bajern uzeo uplativši minimalnu izlaznu klauzulu od 37 miliona evra.

Ovo troje navijača pokazali su mu da, uprkos svemu što je postigao, ne priznaju nijednu od njegove četiri sezone na "Vestfalenu", kasnije po sponzoru preimenovanom u "Signal Iduna Park".

(MONDO, foto: Twitter)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC