• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Fergi i Bejl najbolji!

Odlazeći trener Mančester junajteda i vezista Totenhema proglašeni su sa najbolje u sezoni 2012/2013, kada je u pitanju Premijer liga.

 PREMIJER: Fergi i Bejl najbolji! Izvor: MONDO

S obzirom da mu je šampionski pehar već uručen, Aleks Ferguson će u nedjelju dobiti posljednje priznanje kao trener Mančester junajteda.

Po 11. put za skoro 27 godina na klupi Junajteda Ferguson je proglašen najboljim trenerom fudbalskog prvenstva Engleske!

Legendarnom stručnjaku, koji je sa Mančester junajtedom ove sezone došao do 13. titule nacionalnog prvaka (ukupno 20), nagrada će biti uručena uoči utakmice sa Vest Bromvič Albionom u Birmingemu.

Kao što je dobro poznato, Aleks Ferguson će poslije te utakmice otići u penziju. Barem kada je u pitanju trenerski posao, pošto će uskoro preuzeti direktorsku funkciju i biće ambasador Mančester junajteda.

Za najboljeg igrača ove sezone u Premijer ligi proglašen je 23-godišnji vezista Totenhema Geret Bejl . On je tako postao prvi Velšanin i prvi fudbaler Totenhema koji je osvojio ovo priznanje!

Bejl je ove sezone postigao 25 golova u svim takmičenjima, a 20 u 32 utakmice Premijer lige.

Čelnici lige u petak su, takođe, odlučili da se eventualni meč odluke za treće mjesto, između Čelsija i Arsenala, odigra 26. maja u Birmingemu na stadionu Aston Vile.

Taj duel igraće se ukoliko londonski rivali budu poravnati na tabeli i po broju bodova i po gol-razlici, a odlučivaće o direktnom putniku u Ligu šampiona. Pored gradskih rivala iz Mančestera.

(agencije/MONDO, foto: Beta/AP/Jon Super/PA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC